bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
mislish na ...? moderatora? da, njega. (8Kad_LupimLupim:Onog baxuza sa muzike!?
nema tu herza ili ne, samo lepo dodjesh i upoznash se s kim zhelish.Tinar:Yebote, kakav sam ja debil. :x Ja uopshte nemam herca za ta upoznavanja...

mislim, nije da smo manijaci, ako i jesmo, zakazhesh susret u centru u po bela dana. e sad, jedino shto mozhe da ti pokvari sve je da smo ruzhni, prljavi i zli.
 mislim, nije da smo manijaci, ako i jesmo, zakazhesh susret u centru u po bela dana. e sad, jedino shto mozhe da ti pokvari sve je da smo ruzhni, prljavi i zli.  pp hhihihi
pp hhihihi  daklem, valjda ti ne smeta ako je neko bash ruzhan (sad ja kao pripremam teren LoL), a ako ti je neko bash smor... pa, lepo i uljudno se oprostish od ~provoda i brisnesh... uf, shto sam gadna. (8
 daklem, valjda ti ne smeta ako je neko bash ruzhan (sad ja kao pripremam teren LoL), a ako ti je neko bash smor... pa, lepo i uljudno se oprostish od ~provoda i brisnesh... uf, shto sam gadna. (8maaaa, gledaj, ako necjesh ni sa kim da se upoznajesh, nisi debil zbog toga, zaboga. ja ni ne znam kako sam upoznala ovoliko ljudi kad sam sasvim chudna. pola toga se sluchajno desilo. (8