Alex 777
Domaćin
- Poruka
 - 4.699

Jea, upoznao sam immph- a... totalno je xtra, nekako sam mislio da cemo se razocarati i da ce ispasti glupo, a bilo je xtra, jedno od najlepsih iskustava u mom zivotu... i on mi je sada best friend 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro, eto, kad vec ne smeta, eto, Sibil upoznah...(krece slihtanje..) sjajno je devojce sa super starkama...sve najbolje se moze reci...i da jedna zamerka> ne sedi na stepenicama vise!!!
![]()

Jea, upoznao sam immph- a... totalno je xtra, nekako sam mislio da cemo se razocarati i da ce ispasti glupo, a bilo je xtra, jedno od najlepsih iskustava u mom zivotu... i on mi je sada best friend![]()

Tu su bili Sofija, Bojan, Vlada i Sara, a posle je doshao i Stefan, s kojim sam se mimoishla. Saru sam vidjala po Bg-u tu i tamo, a Vlada mi je dao nalepnicu. 

Da vidimo da li ste nekog stvarno upoznali sa foruma ili se sve svodi na poruke, a ako jeste, kakva su vam iskustva???![]()
![]()
![]()

Stara garda, na jednom skupu, gde sam se zadrzala 5 min.Tu su bili Sofija, Bojan, Vlada i Sara, a posle je doshao i Stefan, s kojim sam se mimoishla. Saru sam vidjala po Bg-u tu i tamo, a Vlada mi je dao nalepnicu.
Inache ostale ne znam, i ne zelim da upoznajem... Sem stare garde, naravno...
 Ето и ја да додам да сам у међувремену (од мог последњг писања овде) се дружио са Тином... оно од раније на 5 минута се не рачуна 
  Dobro, dobro i zalepio.Чуј дао... ЗАЛЕПИО и то високостручним приступомЕто и ја да додам да сам у међувремену (од мог последњг писања овде) се дружио са Тином... оно од раније на 5 минута се не рачуна
![]()
 I to njih 5, 6 ukljuchujuci Bjanku, sa kojom ni rech nisi prozborio... 
 Inache, slikala sam kola, ce da ti poshaljem sliku uskoro. 

Па добро сад другарице...Dobro, dobro i zalepio.Da, druzio i sa mojim drugaricama.
I to njih 5, 6 ukljuchujuci Bjanku, sa kojom ni rech nisi prozborio...
Inache, slikala sam kola, ce da ti poshaljem sliku uskoro.
![]()

To je misaoni egzistencijalni smajli koji u sebi objedinjuje staru sholasticku i starogrcku mudrost te pokusaj da se odvoji teolosko od filozofskog.