DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

xaxaxaxa iscitavao sam stare postove sa teme i setio sam se onog skupa kad je banuo onaj mare34 aka Clyde the Glide i doneo nam one kolace!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Vlado se secas keve ti, ti si jedini ovde koji zna! i Bojan ako vidi... :hahaha:

Како бре то да заборавим... ја мислим да бих пре заборавио сусрет са Тином (који је узгред буди речено био незабораван :mrgreen: ) него да заборавим Марета легенду и његове колаче... после тога је рекао женама да су фуксе што нису пробале његове колаче, а он их сам спремао поводом свог рођендана :lol:

Ако се добро сећам то су биле палачинке филоване смесом за обланде... јес' добро било мора се признати и мени је тај гест био баш кул... ал' оне жене га избојкотоваше :roll: е и знаш чега се још сећам... он је то спаковао у неку кутију коју је залебио селотејпом да му се не би просуло у кеси и онда кад је отварао запетљало му се оно и онда почео зубима да кида... :rotf: еееее мајко мила кад се сетим само свега шта је било... :sad2:

Ееее на роштиљу се Маре бавио бонсајијем (или тако нечим)... неки рацку са биљкама нешто ја везе немам шта је то, али су ми објашњавали да је то нека зајебанција са малим биљкама, а он ишчупао неко стабло од метар са све кореном и понео кући... Бојан га је возио :rotf:

ја мислим да бих пре заборавио сусрет са Тином (који је узгред буди речено био незабораван :mrgreen: )
Ne znam chemu vishe da se nachudim... :P
Secam se da me je Tish jednom zvala na dochek Nove Godine, kad sam ja neshto srala po forumu da mi se ne slavi sa mojim drushtvom... :) Bash je bila dobra. Mislim, jeste dobra. :eek:

Aj' kad ste se svi raspisali sad, da i ja prijavim listu znanaca:
Bliz i seku joj Kseniju (i drugaricu im Lidiju aka Reggae_LIx), Alexandra9, Keeper, Shinoda, Alexxandar, Soffy, Bleach, Lucky, Shushu, Dah Andjela, Sizzlym, Dovla, Bojan86, Avet/Guzonjin Sin, Mare34/Clyde_the_Glide...
DJ & Popa, ne moram ni da vam pominjem, to vec znaju i vrapci na grani... Petu isto, to znaju i mishevi u rupi... iii, to je to valjda... + josh jedan broj ljudi, van Teenova. Fali mi jos ljudi odavde za kolekciju :lol:

E da... i Aly!
Moj post od 21. decembra, leta (leta!? :neutral: ) gospodnjeg 2006.
Dakle mini updejt:
Tina(r), naancy90, mortishaaa, Natasha, Pajper, Princess aka Tamplja, Saki(panekibroj), Cyber Bar(a)bie i, s obzirom da se i dalje javi s vremena na vreme ovde da pomenem i nju, Banshee.
I da, @Cupka@

Btw, jbte, sad konstatujem da su ovde sve zenska imena :eek:

:mrgreen:

Poslednja izmena:
ufff, ja sam upoznala dosta njih, na skupovima naravno... shixa, vladu, stefana, bojana, alexx, sofche, bokija, mateu, bliz, mareta... valjda nisam nikog zaboravila

a ima dosta ljudi koje zelim da upoznam...

daj i ja da dopunim listu :p

dakleM, hmmmmm
cyber-barbie, newernu, naancy, chojzi, tinur, aveta (nekad proklinjem ovo upoznavanje :p), natashu, pajper, lucky_charm, gucci novosadjanku, cupku, ...

shinoda:
xaxaxaxa iscitavao sam stare postove sa teme i setio sam se onog skupa kad je banuo onaj mare34 aka Clyde the Glide i doneo nam one kolace!!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Vlado se secas keve ti, ti si jedini ovde koji zna! i Bojan ako vidi... :hahaha:

njanjanja, i ja se secam ovoga :p
ja sma chak dobila privatnu poruku zbog toga shto sam odbila da probam kolach, i pritom "uticala na ostale devojke da ne probaju kolach, i ako su to iskreno htele" (((:

Back