wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Jao cekaj setila sam se....Upoznala sam jos pre tri godine jednu devojku sa foruma..jao bese joj nick Mortisha ili tako nesto...bila je redovna ovde na tinejdzerima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jao cekaj setila sam se....Upoznala sam jos pre tri godine jednu devojku sa foruma..jao bese joj nick Mortisha ili tako nesto...bila je redovna ovde na tinejdzerima...

Da
Razmenismo brojeve jos davnih dana i dogovorile se da se nadjemo na beer festu.![]()

xaxaxaxa iscitavao sam stare postove sa teme i setio sam se onog skupa kad je banuo onaj mare34 aka Clyde the Glide i doneo nam one kolace!!!
Vlado se secas keve ti, ti si jedini ovde koji zna! i Bojan ako vidi...![]()
) него да заборавим Марета легенду и његове колаче... после тога је рекао женама да су фуксе што нису пробале његове колаче, а он их сам спремао поводом свог рођендана
uspomene... 

еееее мајко мила кад се сетим само свега шта је било...

Ne znam chemu vishe da se nachudim...ја мислим да бих пре заборавио сусрет са Тином (који је узгред буди речено био незабораван)

Bash je bila dobra. Mislim, jeste dobra. 
Па нема шта да се чудиш... било је за очекивати да сусрет с тобом буде незабораван не?Ne znam chemu vishe da se nachudim...![]()
E pravi si laskavac... 

Moj post od 21. decembra, leta (leta!?Aj' kad ste se svi raspisali sad, da i ja prijavim listu znanaca:
Bliz i seku joj Kseniju (i drugaricu im Lidiju aka Reggae_LIx), Alexandra9, Keeper, Shinoda, Alexxandar, Soffy, Bleach, Lucky, Shushu, Dah Andjela, Sizzlym, Dovla, Bojan86, Avet/Guzonjin Sin, Mare34/Clyde_the_Glide...
DJ & Popa, ne moram ni da vam pominjem, to vec znaju i vrapci na grani... Petu isto, to znaju i mishevi u rupi... iii, to je to valjda... + josh jedan broj ljudi, van Teenova. Fali mi jos ljudi odavde za kolekciju
E da... i Aly!
) gospodnjeg 2006.

ufff, ja sam upoznala dosta njih, na skupovima naravno... shixa, vladu, stefana, bojana, alexx, sofche, bokija, mateu, bliz, mareta... valjda nisam nikog zaboravila
a ima dosta ljudi koje zelim da upoznam...

), natashu, pajper, lucky_charm, gucci novosadjanku, cupku, ...shinoda:xaxaxaxa iscitavao sam stare postove sa teme i setio sam se onog skupa kad je banuo onaj mare34 aka Clyde the Glide i doneo nam one kolace!!!
Vlado se secas keve ti, ti si jedini ovde koji zna! i Bojan ako vidi...![]()