DA LI STE NEKOG UPOZNALI???

dobro, eto, kad vec ne smeta, eto, Sibil upoznah...(krece slihtanje :P ..) sjajno je devojce sa super starkama...sve najbolje se moze reci...i da jedna zamerka> ne sedi na stepenicama vise!!! :lol:

Jesam rekla da ne mogu bez stepenica,bre, to ne bih bila ja ,Sibil:lol::p:D

Uh,kad smo vec kod starki,veceras su se definitivno priblizile svom kraju...:sad2::hahaha:

Ja mogu reci da nikad pre nisam verovala da postoje ..hm...takvi fanatici osim mene,al upoznah kejti:D.

Poslednja izmena:
:lol: Hahaha , vi me to ogovarate ... da , pogotovu meni :lol: ...

: " Ajde ... ajde ... ajde, ajde, ajde ... ajde, evo vidi, ajde ... " ... :lol: xD meni je kool bilo , pevao bih ja vama normalno , crko bih od pevanja , samo da nismo bili napolju :lol: , Billie me ja zvala opet , mozda dodjem , voleo bih ...

8) :-o :o

Poslednja izmena:
Stara garda, na jednom skupu, gde sam se zadrzala 5 min. :( Tu su bili Sofija, Bojan, Vlada i Sara, a posle je doshao i Stefan, s kojim sam se mimoishla. Saru sam vidjala po Bg-u tu i tamo, a Vlada mi je dao nalepnicu. :mrgreen:
Inache ostale ne znam, i ne zelim da upoznajem... Sem stare garde, naravno...

Stara garda, na jednom skupu, gde sam se zadrzala 5 min. :( Tu su bili Sofija, Bojan, Vlada i Sara, a posle je doshao i Stefan, s kojim sam se mimoishla. Saru sam vidjala po Bg-u tu i tamo, a Vlada mi je dao nalepnicu. :mrgreen:
Inache ostale ne znam, i ne zelim da upoznajem... Sem stare garde, naravno...

Чуј дао... ЗАЛЕПИО и то високостручним приступом :mrgreen: Ето и ја да додам да сам у међувремену (од мог последњг писања овде) се дружио са Тином... оно од раније на 5 минута се не рачуна :)

Чуј дао... ЗАЛЕПИО и то високостручним приступом :mrgreen: Ето и ја да додам да сам у међувремену (од мог последњг писања овде) се дружио са Тином... оно од раније на 5 минута се не рачуна :)
Dobro, dobro i zalepio. :roll: Da, druzio i sa mojim drugaricama. :lol: I to njih 5, 6 ukljuchujuci Bjanku, sa kojom ni rech nisi prozborio... :) Inache, slikala sam kola, ce da ti poshaljem sliku uskoro. :)

Back