Da li ste nekad

Da li ste nekad upoznali nekoga sa foruma ovako uzivo? 🤔

sta racunamo razgovore ili vise popijenih pica ili samo ruka ruci Ti si ja sam...caoooo...

Sta se koi moj pravim pametan.

Jesam. Ne bih nabrajao. I musko i zensko.
Super je osecaj kad nekoga "citas ovde" pa se tako dobro ispricate i skapirate na jos nivoa.

Voleo bih da upoznam jos dve forumasice (da razmenjujemo recepte) i jos dva forumasa (da pijemo pivo ispred podruma pica)
i tako da smo ljudi od krvi i mesa mada sam ja i od cvaraka satkan. Ali to nije tema

:heart: ...za sve poznate

:heart2: :heart2: ... za sve nepoznate

:heart2: :heart: ⭐ ♦️ - moj konacni odgovor

Imala sam divna iskustva, kao što rekoh... jednom me jedan forumaš dočekao na jednoj benz stanici kada sam decu vozila u Grčku... kupio nam svima sladolede )). Kod jedne forumašice sam prespavala u Skoplju.. Sa par osoba sam imala lepe šetnje i zanimljive razgovore, a sa nekim i dublji odnos. Svega toga ne bi bilo da se nismo ovde upoznali :). No, rekla sam na nekoj temi, ima perioda kada volim da upoznajem ljude... da ih slušam. Nekada mi i nije do toga. No, ako nanjušim da mi neko može postati prijatelj, neću propustiti takvu šansu :)
E pa drago mi je da si imala prilike da upoznas skorzo sve koje si htela 😁 ne znam da li bih se ikada usudila da to ucinim i da upoznam nekoga sa ovog foruma jer nikad ne znas ko se krije iza profila, ali nikad ne reci nikad

Citajuci sta se sve desavalo mislim da nije pametno mesati forumski i RL zivot.
Sve je super dok ste dobri, ali ako se posvadjate ide ogovaranje i zloupotreba onog sto se saznalo iz RL. Nije uvek tako i niste svi takvi, ali znam za par ruznih situacija i to mi je dosta. Ne bih da licno proveravam.

Back