Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Pa kako, kad sam Golub?Ne seri, Golube.
Ali bih stvarno voleo da saznam o kome/čemu se radi, valjda zato što ne podnosim ljude koji izdaju nečije poverenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako, kad sam Golub?Ne seri, Golube.
Nema, mislim čak i da je zabranjeno užičanima. Nadam se da nisi iz Užica?Са форума никога, ваљда нема никога из Ужичког краја
Sigurno da ima i toga.Citajuci sta se sve desavalo mislim da nije pametno mesati forumski i RL zivot.
Sve je super dok ste dobri, ali ako se posvadjate ide ogovaranje i zloupotreba onog sto se saznalo iz RL. Nije uvek tako i niste svi takvi, ali znam za par ruznih situacija i to mi je dosta. Ne bih da licno proveravam.
АриљеNema, mislim čak i da je zabranjeno užičanima. Nadam se da nisi iz Užica?
Sigurno da ima i toga.
ja znam 6Са форума никога, ваљда нема никога из Ужичког краја
Na kujcu te nosam aaaaaaaaaahahahahahahahaja znam 6
Mislim da nije pametno to da otkrivaš ovde, može neko da te ocinkari!
Ја никога, ма да нисам ни толико активанja znam 6
mili jel znas i da sam ja opasan krimi dzimi i toNa kujcu te nosam aaaaaaaaaahahahahahahaha

pa dobro ti onda probaj da budes pasivanЈа никога, ма да нисам ни толико активан

За шта да ме оцинкариNa kujcu te nosam aaaaaaaaaahahahahahahaha
Mislim da nije pametno to da otkrivaš ovde, može neko da te ocinkari!
Хахах каква фора хахаmili jel znas i da sam ja opasan krimi dzimi i to
pa dobro ti onda probaj da budes pasivan
Ma teraj ga u q.rac.Vidiš da jeee...mili jel znas i da sam ja opasan krimi dzimi i to
pa dobro ti onda probaj da budes pasivan
Ma niššta, zaboravi.За шта да ме оцинкари
Хахах каква фора хаха
Ево сви се смејемо
dobro zasto si na krai srcaЗа шта да ме оцинкари
Хахах каква фора хаха
Ево сви се смејемо
Ne plasim se jer znam da sam bolji od tebe...E pa drago mi je da si imala prilike da upoznas skorzo sve koje si htelane znam da li bih se ikada usudila da to ucinim i da upoznam nekoga sa ovog foruma jer nikad ne znas ko se krije iza profila, ali nikad ne reci nikad

Citajuci sta se sve desavalo mislim da nije pametno mesati forumski i RL zivot.
Sve je super dok ste dobri, ali ako se posvadjate ide ogovaranje i zloupotreba onog sto se saznalo iz RL. Nije uvek tako i niste svi takvi, ali znam za par ruznih situacija i to mi je dosta. Ne bih da licno proveravam.

Po cemu bolji kad me ni ne poznajesNe plasim se jer znam da sam bolji od tebe...
Ja se ne krijem, a mozes i javno ovde ako hoces..,
ako imas sta da nudis i izneses...
Dolazis u obzir ako imas barem 30+g...

ja se video sa jednom forumasicom
to daaavno davno bilo
i mi tako pili pice ona jedno ja dvaesjedno
i posle mi rekla
ja sam gorela ono vece al glupo mi bilo da ti odma dam pitjke

Ti si lud mjkm hahahahahahahaha i cica mica gotova pricai posle ona davala davala davala
ja uzimo uzimo uzimo
i ona kaze sta je ovo
ja necu ovo ovako
nisam ti ja neka tamo samo za sehs
a ja reko dobro vazi u redu razumem tvoje potrebe
ali ja necu vezu necu brak ja sam momak seljak
a ona rekla dobro onda ja odlazim zbogom
i posle toga ona nasla momka koji hoce vezu i brak i nije seljak
i onda je njemu davala davala a on uzimo uzimo
i jos jednom je posle toga meni dala dala i posle se udala udala
kraaaj
pa dobro ima tu epizoda msmTi si lud mjkm hahahahahahahaha i cica mica gotova prica
Nek si i bolje sazetu necemo u detaljepa dobro ima tu epizoda msm
ali ja sam izneo sazetu verziju
Po svemu sam bolji...Po cemu bolji kad me ni ne poznajes
sta je sve bilo sada smo male mace
e ali reci koliko treba da bude jadna osoba da zloupotrebljava info iz RL ..
i mala je granica izmedju krste i RL ljudi smo nismo roboti...dobro neki jesu..neki smo krompir
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaPo svemu sam bolji...
Sigurno mozes po godinama i Cerka da mi budes i eto ti prednost pa da te vidim....ali shvati to samo kao igru....
Rekao bih da me ti ne poznajes inace ovo meni nikada nebi pisala...ali Ok oprosti cu ti ovoga puta....
Necu ti ni kontrirati vise...
Samo sam imao potrebu da ti na to ukazem i da nismo bas svi svakakvi kako si ti to obrazlozila....
ima za jednu drugu jedan pikantan detalj kada je ona htela da njoj purzim oralnu zadovoljstinuNek si i bolje sazetu necemo u detalje
Aj dodji na megdanPo svemu sam bolji...
Sigurno mozes po godinama i Cerka da mi budes i eto ti prednost pa da te vidim....ali shvati to samo kao igru....
Rekao bih da me ti ne poznajes inace ovo meni nikada nebi pisala...ali Ok oprosti cu ti ovoga puta....
Necu ti ni kontrirati vise...
Samo sam imao potrebu da ti na to ukazem i da nismo bas svi svakakvi kako si ti to obrazlozila....