- Poruka
- 85.814
morao sam da promenim zadnja dva stiha zbog rime
versifikacija mi je malo oslabela
versifikacija mi je malo oslabela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo mozes u pesnikeima za jednu drugu jedan pikantan detalj kada je ona htela da njoj purzim oralnu zadovoljstinu
a ja nisam hteo
i onda je usledila drama da sam ja sebican
a ja sam reko nisam ja sebican no sam gadljiv dzavli te odneli
necu tamo gde je biio taj taj i taj i nabrojim neke forumase
a ona kidise na mene kao zigosana
a ja mudro progovaram
moja usta tvoja zelja pusta
na vagine dlaka ti je gusta
nije guro ko te stigo nije
pa sad tebi gorka suza lije
necu jezik metnuti ti ikad
sad te iebah i vise cu nikad
ti i tenzija ste posebna pricaI ja isto gadljiv samo prvi ako sam eventualno drugi ako je top chka
Ajde javno ako imas barem 35 godinaa...Dajem ti tu prednost 15g razlike..Aj dodji na megdan
i ti bodes mislis da se ne znaEh ti chat dani. Nedostaju mi priznajem.
Samo kucnes na pp: Ni ti nemas karaktera.
Ona: mrsh
Pola sata kasnije: A zasto mislis da nemam karaktera.
Mada je bilo i ovih situacija
Ni ti nemas karaktera.
Ona: m ovde
Izmisljate, je l’ da?
Ja ne mogu da verujem da je neka zena sa foruma stvarno bila sa Dzordzijem.
Zato sto o zenama bas ruzne stvari pise.
Sta ti je brooo. Ti si mene prvi napao sa tom pricom ja sam bolji od tebe bla bla. Aj nauci da se sprdas, ne pada mi na pamet nikakav video call nikakvo vidjanje sa tobom, sta je tebi??? Okej bolji si aj sad pali matoriAjde javno ako imas barem 35 godinaa...Dajem ti tu prednost 15g razlike..
Mnogo sebe uzdizes znas.....
Ja I Ti u nekom video formatu moze,i mislim da moze na brzinu da se to sklepa pa da ostali mogu da vide....Jesi li sigurna da mozes sa mnom....paziii Ja nikad ne lupam i ne pogazim svoju rec....Ajde da te vidim po cemu si ti sestro bolja.., u svim aspektima ako hoces....
![]()

I zaista ne razumem ko te je naucio da tako iz cista mira napadas devojku koju ni ne poznajes. Znaci ne znas liče ni kako se zovem, a kamoli da li si ti po necemu bolji od mene.Ajde javno ako imas barem 35 godinaa...Dajem ti tu prednost 15g razlike..
Mnogo sebe uzdizes znas.....?
Ja I Ti u nekom video formatu moze,i mislim da moze na brzinu da se to sklepa pa da ostali mogu da vide....Jesi li sigurna da mozes sa mnom....?paziii Ja nikad ne lupam i ne pogazim svoju rec....Ajde da te vidim po cemu si ti sestro bolja.., u svim aspektima ako hoces....?
Aj ti si pametan smiri malo ove neke likoveOpet se muvate provokacijama![]()
Izmisljate, je l’ da?
Jeste mi smo zlo sto ih odjebasmo posle praznjenja jaja a one su super sto ih pregazio ceo forumti i tenzija ste posebna prica
sta su sve o vama torokuse govorile
ali cast je cast i od mene to netje nikuda
a doziveo sam i da me jedna progoniteljka forumskog kolege moli da ih nekako spojim
jer se zaljubila i preti samoubistvom
e zato ja vise netju jepsti nikad forumasicu
pa da mi muda utucaju na panju ushitzama od shjekire
Brate ne znam šta rade ali pravo da ti kažem.Kad završim ovaj post namenjen tebi,ova mmmmmprinceza ide na ignore.Opet se muvate provokacijama![]()
Axaxaxa pa to je posle iskustva s njimaIzmisljate, je l’ da?
ma ajde to nekako nego sto uvek ja treci budemJeste mi smo zlo sto ih odjebasmo posle praznjenja jaja a one su super sto ih pregazio ceo forum
ima li iko da gotivi disko kidBrate ne znam šta rade ali pravo da ti kažem.Kad završim ovaj post namenjen tebi,ova mmmmmprinceza ide na ignore.
Onako preventivno jer video sam dovoljno.Da pravi drušvo disko kauču i ostalim deformisanim pojavama.Nema nikakvu vrednost da bi postojala u mojoj percepciji.
Završeno.
Takoe i ona ne prepoznaje prave djentlemene koji nikad ne pricaju koju drolju guze♡zato sto je fin pa nece da se javno hvali, Georgi i DachaZR ... poznati bonvivani i dozuani foruma, dokazani
psssst nisam ti ja rekao![]()
ma ajde to nekako nego sto uvek ja treci budem
ima li iko da gotivi disko kid

A sto sad neces....Sta ti je brooo. Ti si mene prvi napao sa tom pricom ja sam bolji od tebe bla bla. Aj nauci da se sprdas, ne pada mi na pamet nikakav video call nikakvo vidjanje sa tobom, sta je tebi??? Okej bolji si aj sad pali matori
Znao sam po njenom profilu tacno ko je sledecima ajde to nekako nego sto uvek ja treci budem
Ma kad god vama nesto zensko lepo skreše i odgovori ne kulira odmah vam je problem. Ae slobodno klikni ignoreBrate ne znam šta rade ali pravo da ti kažem.Kad završim ovaj post namenjen tebi,ova mmmmmprinceza ide na ignore.
Onako preventivno jer video sam dovoljno.Da pravi drušvo disko kauču i ostalim deformisanim pojavama.Nema nikakvu vrednost da bi postojala u mojoj percepciji.
Završeno.
Jer mi se mozeA sto sad neces....?
Mislio sam da si stvarno neka princeza....?