Da li ste nekad

ima za jednu drugu jedan pikantan detalj kada je ona htela da njoj purzim oralnu zadovoljstinu
a ja nisam hteo
i onda je usledila drama da sam ja sebican
a ja sam reko nisam ja sebican no sam gadljiv dzavli te odneli
necu tamo gde je biio taj taj i taj i nabrojim neke forumase
a ona kidise na mene kao zigosana
a ja mudro progovaram

moja usta tvoja zelja pusta
na vagine dlaka ti je gusta
nije guro ko te stigo nije
pa sad tebi gorka suza lije
necu jezik metnuti ti ikad
sad te iebah i vise cu nikad
Bravo mozes u pesnike

Ja upoznavao chaterke ali forumasice ne. Nekako mi format ne odgovara. Ne mogu da je zbrzam. Ovde napises i ostane u amanet. A sta ti ono rece pre godinu dana da me volis? Gde? Evo citat.

A onda dodje i njena drugaric i kaze: Jesi jesi rekao si. Sad da je volis inace cemo svima reci.

ja ne znam sto se vi ne iepete
msm mladji clanovi i clanice
nate vi da je to nekad prstalo.......

nie se znalo ko se skim kerembechi
svako malo svadje i prepucavanja
shovovi i pichvaiz

da je neko sidu imao
danas bi ovde pisala samo elektrika i momoa

Eh ti chat dani. Nedostaju mi priznajem.
Samo kucnes na pp: Ni ti nemas karaktera.
Ona: mrsh
Pola sata kasnije: A zasto mislis da nemam karaktera.
Mada je bilo i ovih situacija
Ni ti nemas karaktera.
Ona: m ovde

I ja isto gadljiv samo prvi ako sam eventualno drugi ako je top chka
ti i tenzija ste posebna prica
sta su sve o vama torokuse govorile

ali cast je cast i od mene to netje nikuda

a doziveo sam i da me jedna progoniteljka forumskog kolege moli da ih nekako spojim
jer se zaljubila i preti samoubistvom :D

e zato ja vise netju jepsti nikad forumasicu
pa da mi muda utucaju na panju ushitzama od shjekire

Aj dodji na megdan
Ajde javno ako imas barem 35 godinaa...Dajem ti tu prednost 15g razlike..
Mnogo sebe uzdizes znas.....🤔
Ja I Ti u nekom video formatu moze,i mislim da moze na brzinu da se to sklepa pa da ostali mogu da vide....Jesi li sigurna da mozes sa mnom....🤔paziii Ja nikad ne lupam i ne pogazim svoju rec....Ajde da te vidim po cemu si ti sestro bolja.., u svim aspektima ako hoces....🤔

Eh ti chat dani. Nedostaju mi priznajem.
Samo kucnes na pp: Ni ti nemas karaktera.
Ona: mrsh
Pola sata kasnije: A zasto mislis da nemam karaktera.
Mada je bilo i ovih situacija
Ni ti nemas karaktera.
Ona: m ovde
i ti bodes mislis da se ne zna :D

Izmisljate, je l’ da?

Ja ne mogu da verujem da je neka zena sa foruma stvarno bila sa Dzordzijem.
Zato sto o zenama bas ruzne stvari pise.

ne bi se ja sa djokarom zezo

Mnogo sebe uzdizes znas.....🤔
Ja I Ti u nekom video formatu moze,i mislim da moze na brzinu da se to sklepa pa da ostali mogu da vide....Jesi li sigurna da mozes sa mnom....🤔paziii Ja nikad ne lupam i ne pogazim svoju rec....Ajde da te vidim po cemu si ti sestro bolja.., u svim aspektima ako hoces....🤔
Sta ti je brooo. Ti si mene prvi napao sa tom pricom ja sam bolji od tebe bla bla. Aj nauci da se sprdas, ne pada mi na pamet nikakav video call nikakvo vidjanje sa tobom, sta je tebi??? Okej bolji si aj sad pali matori

Mnogo sebe uzdizes znas.....?
Ja I Ti u nekom video formatu moze,i mislim da moze na brzinu da se to sklepa pa da ostali mogu da vide....Jesi li sigurna da mozes sa mnom....?paziii Ja nikad ne lupam i ne pogazim svoju rec....Ajde da te vidim po cemu si ti sestro bolja.., u svim aspektima ako hoces....?
I zaista ne razumem ko te je naucio da tako iz cista mira napadas devojku koju ni ne poznajes. Znaci ne znas liče ni kako se zovem, a kamoli da li si ti po necemu bolji od mene.

Opet se muvate provokacijama :deda:
Aj ti si pametan smiri malo ove neke likove

ti i tenzija ste posebna prica
sta su sve o vama torokuse govorile

ali cast je cast i od mene to netje nikuda

a doziveo sam i da me jedna progoniteljka forumskog kolege moli da ih nekako spojim
jer se zaljubila i preti samoubistvom :D

e zato ja vise netju jepsti nikad forumasicu
pa da mi muda utucaju na panju ushitzama od shjekire
Jeste mi smo zlo sto ih odjebasmo posle praznjenja jaja a one su super sto ih pregazio ceo forum

Jeste mi smo zlo sto ih odjebasmo posle praznjenja jaja a one su super sto ih pregazio ceo forum
ma ajde to nekako nego sto uvek ja treci budem :D

Brate ne znam šta rade ali pravo da ti kažem.Kad završim ovaj post namenjen tebi,ova mmmmmprinceza ide na ignore.
Onako preventivno jer video sam dovoljno.Da pravi drušvo disko kauču i ostalim deformisanim pojavama.Nema nikakvu vrednost da bi postojala u mojoj percepciji.

Završeno.
ima li iko da gotivi disko kid

Brate ne znam šta rade ali pravo da ti kažem.Kad završim ovaj post namenjen tebi,ova mmmmmprinceza ide na ignore.
Onako preventivno jer video sam dovoljno.Da pravi drušvo disko kauču i ostalim deformisanim pojavama.Nema nikakvu vrednost da bi postojala u mojoj percepciji.

Završeno.
Ma kad god vama nesto zensko lepo skreše i odgovori ne kulira odmah vam je problem. Ae slobodno klikni ignore

A sto sad neces....?
Mislio sam da si stvarno neka princeza....?
Jer mi se moze

Back