Da li ste najzad shvatili da studentski protesti ne vode nikuda?

Otvaram teme koje su pogodne za raspravu, gde mogu da postoje i različiti pogledi a ne samo jednoumlje
Са тим се слажем, само доста спина има у насловима, да ли случајно или намерно, не знам, али што се тиче на пример студената веома поразно.

Otvaram teme koje su pogodne za raspravu, gde mogu da postoje i različiti pogledi a ne samo jednoumlje
A onda napadaš mene da sam ostrašćena, da nekoga nazivam državnim neprijateljem i time potvrđuješ moje mišljenja. Naime, državni neprijatelj je omiljena izjava sns članova za sve koji ne misle isto kao oni. Ako ovo znači da sam ostrašćena, onda važi, jesam. :mrgreen:

Mnogi polaze od pretpostavke da je to što "deca" Srbiji rade nešto dobro. Ali, takve stvari su već viđene širom sveta, i u Rusiji i EU i Americi i Kini... i nikada nisu prihvatane kao pozitivne. Sve do jedne su ili nasilno ugušene ili su same splasnule.

Ovo što se dešava u Srbiji samo pokazuje političku infatilnost. Ne čudi me za đake, ali sam iznenađen i razočaran da ne postoji ama baš nikakva inicijativa a kamoli pokušaj onih koji se mnogo bolje razumeju u politiku.

Zašto je to tako?

Ja mislim da su studenti preoblikovali svest nacije.

Cak i da sada sve stane, nikada vise nista nece biti isto.
To je i ovakvoj vlasti jasno.

Jedna generacija je postavila precedent za svaku buducu generaciju.

I da...studentski protesti su skinuli nevidljivu, ali sveprisutnu zastavu Jugoslavije...na tome im beskrajno hvala.

Pokazali su da Srbi nisu krezube splavarke vec elegantan evropski narod koji zna da pocisti, da istraje i da pomogne svakome u masi.
Udarili su temelj ideji o znacaju svakog pojedinca koja se u Srba odavno izgubila.

Varaždin je za razliku od dalmatinskih vukojebina, normalan, bijelački grad.
Varaždinci nemaju kompleks poput Dalmatinaca, izigravati Hrvate.
Tim ljudimaa se bijela boja kože i razum, podrazumjevaju, nemaju oni sebi ili ikome drigome, što dokazivati.
U Varaždinu nije bilo rata.Nek probaju otić na ručak u Imotski ili Bibinje.

Ne živim u ZG, već u sredini u kojoj bi većinski Hrvati bili najsretniji kada bi mogli poklati Srbe bez da se pročuje.
To ti je tako, nije cijela Hrvatska normalna, imaš minimalno 50% stanovništva koje bi ti prerezalo vrat, čisto zato što si Srpkinja.
Ne sad ovako na prvu, ali da se nešto zakuha, bili bi prvi koji bi potegnuli nožinu.

NE ZABORAVI TO, NIKAD.

Nije da sam nešto lud za Srbima, ali barem nisam mesar.
Nadam se da će ovaj post pročitat forumaši @MOST6 i @2ličan.:mrgreen:

Pa likvidiraj mafiju.
1000009333.jpg

Ne živim u ZG, već u sredini u kojoj bi većinski Hrvati bili najsretniji kada bi mogli poklati Srbe bez da se pročuje.
To ti je tako, nije cijela Hrvatska normalna, imaš minimalno 50% stanovništva koje bi ti prerezalo vrat, čisto zato što si Srpkinja.
Ne sad ovako na prvu, ali da se nešto zakuha, bili bi prvi koji bi potegnuli nožinu.

NE ZABORAVI TO, NIKAD.

Nije da sam nešto lud za Srbima, ali barem nisam mesar.
Nisam ni ja lud za Hrvatima, ali nisam od onih koji u svemu vide borbu za nacionalnu stvar, sa srpske i sa hrvatske strane, pa da na osnovu toga određujem svoj način komunikacije s Hrvatima i projektujem njihove i naše ciljeve.

Ono, deca dočekala decu u Varaždinu, i onda nekakve vucibatine to dovedu u vezu sa Jasenovcem i sl. Ma daj...

Znači, to je uvlačenje u šešeljevsko ludilo i manipulaciju kojom se pristaje da budeš neko koga su šešeljevci napravili budalom.

U tom ludilo naći će oni opravdanje za Vučićevu izdaju Kosova, ali će sve najgore pričati o studentima kad se sastaju sa studentima u Varaždinu, kad se Đoković druži sa Ivaniševićem ili Divac sa Rađom...

Ja ti nisam kriv što je Tramp zavrnuo slavinu za USAID pa besnite po ulicama
ovo je tipicno vucicevski

samo sto trebamo biti zaboravni i glupi pa preskociti ko je zapravo u srbiji bio glavni saradnik usaid-a jel de sensei ?

1745959720268.png

1745959753784.png

постоји сајт. знаш то је сајт председника републике србије... има нешто од 2023 године што те апсолунто компромитује као лажова господине сенсеи...

https://www.predsednik.rs/lat/pres-...ricke-agencije-za-medjunarodnu-saradnju-usaid
10.05.2023. - 11:36

Sastanak sa administratorkom Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID)​

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas administratorku Američke agencije za međunarodnu saradnju (USAID) Samantu Pauer.​

1745960194512.png

Ovom prilikom predsednik Vučić je istakao opredeljenost Srbije za jačanje sveobuhvatnih odnosa sa SAD i posebno zahvalio na pomoći koju je USAID kroz svoje programe pružio našoj zemlji u oblastima jačanja konkurentnosti privrede, boljem funkcionisanju javne uprave, kao i kroz aktuelne projekte koji se na nivou opština bave unapređenjem korišćenja obnovljivih izvora energije i zaštitom životne sredine.
Sagovornici su se saglasili da je USAID poželjan partner za saradnju na projektima koji će dodatno intenzivirati ekonomske odnose sa SAD i privući nove američke investicije.

сенсеи боље је да ћутиш ...

Nisam ni ja lud za Hrvatima, ali nisam od onih koji u svemu vide borbu za nacionalnu stvar, sa srpske i sa hrvatske strane, pa da na osnovu toga određujem svoj način komunikacije s Hrvatima i projektujem njihove i naše ciljeve.

Ono, deca dočekala decu u Varaždinu, i onda nekakve vucibatine to dovedu u vezu sa Jasenovcem i sl. Ma daj...
U Varaždinu u pravilu stanuju normalni ljudi, deklarirani Hrvati, ali ne dalmatinski mesari s krizom identiteta ili hercegovački doseljenici u Slavoniju i Baranju.
Pa i moje prezime je najčešće oko Tomislavgrada, ali imao sam tu sreću da sam ključne godine proživio daleko od Hrvatske.

Back