- Poruka
- 89.327
Izbori će biti verovatno na jesen jer nikada nisu bili na leto a rokovi su manje više probijeni da budu na proleće. Inače pre formiranja vlade nudio je izbore 8 juna ali tada su studenti i opozicija ćutali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to je rezultat studentskog protesta, narod se okuržio i oslobodio straha. Nekada su Terzićevi ogli da nasrću autom na Voštanića bez posledica, a sada je Terzićeva faca meta za jajobacače.Ankete koje rade mu jasno kažu da ne sme na izbore. Što je zanimljivo, dosta ljudi spuštaju slušalicu kada ćuju da li bi glasali za sns ako bi sutra bili izbori.
1.Studenti su im zabranili da se eksponiraju i pojavljuju po protestima u vidu nekih govornika i vođa protesta.
2.Opozicija 10 godina daje sve od sebe da preuzme vlast, a sada postoji opasnost da im neka studentska lista otme većinu glasova na izborima.
Studenti su podigli građane a sada će opozicija da sačeka 2027-mu kako bi to kapitalizovala.
Pa nije vlada formirana pre šest godina nego pre dve nedelje, i ako je nudio, ne mora mu se za pet minuta odgovoriti. Evo, neko je prihvatio ponudu.Izbori će biti verovatno na jesen jer nikada nisu bili na leto a rokovi su manje više probijeni da budu na proleće. Inače pre formiranja vlade nudio je izbore 8 juna ali tada su studenti i opozicija ćutali.
Izbori će biti verovatno na jesen jer nikada nisu bili na leto a rokovi su manje više probijeni da budu na proleće. Inače pre formiranja vlade nudio je izbore 8 juna ali tada su studenti i opozicija ćutali.
Revolucija je ozbiljna stvar, nidje veze sa dogadjanjima ovde.Nije više obojena revolucija?
Јесте, нудио је СНС-у изборе, а они одбили.Izbori će biti verovatno na jesen jer nikada nisu bili na leto a rokovi su manje više probijeni da budu na proleće. Inače pre formiranja vlade nudio je izbore 8 juna ali tada su studenti i opozicija ćutali.
Revolucija je ozbiljna stvar, nidje veze sa dogadjanjima ovde.
Rec je o cirkusu.
Zašto moram ja da se za nešto zalažem? Ne mogu da budem nepristrasni posmatrač?A inače si za..? Šta? Ne videh u tvom uvodnom postu neko tvoje mišljenje osim protiv studenata. Navedi za šta se ti onda zalažeš pa smatraš da je ovo promašaj.
Znači zagovaraš totaliteralizam?Da.
Ne postoje neutralni.
Ako ne podrzavas one koji se bore protiv ZLA, ti podrzavas zlo.
Jel to tesko da se ukapira, ili se samo pravis lud?
HahahaShvatili smo i da si ti veliki obožavalac lika i dela aktuelnog predsednika.
Pa nije bas da si nepristasan po ovome sto si napisaoZašto moram ja da se za nešto zalažem? Ne mogu da budem nepristrasni posmatrač?
Totalitatizam je ovo sto mi zivimo pod AVZnači zagovaraš totaliteralizam?
Pristrasan sam zato što ne prihvatam studenstke demonstracije?Pa nije bas da si nepristasan po ovome sto si napisao
Imas misljenje i ono govori mnogo
TacnoSvako ko ne podrzava proteste , smatra da je normalno stanje imati drzavu u kojoj postoje KAPULJASI , BATINASI , dileri droge koji silom namecu diktat rezima, koji biju posten normalan narod i strahovladom odrzavaju rezim
da li ti vidis uopste smisao rasprave sa ovim dokazanim protivnicima protesta i studenata blokadera ?
Jeste ..zar ne vidis da su prodrmali uspavanu Srbiju ..Posle ovoga idu izvori i na kraju smena vlastiMašiš poentu.
Poenta je da li je ovo pravi način da se tome suprostaviš?
A sta prihvatas onda?Pristrasan sam zato što ne prihvatam studenstke demonstracije?
Onda ne otvaraš temu o tome da li smo mi shvatili da su protesti propaliZašto moram ja da se za nešto zalažem? Ne mogu da budem nepristrasni posmatrač?
Totalitatizam je ovo sto mi zivimo pod AV
Jeste, totalitarizam.Tacno
Slazem se sve od reci do reci
Pusta nadanja sns glasačaJeste, totalitarizam.
Onda pišeš da se slažež "od reci do reci".
Evo, zatražite izbore, nadglasajte penzose, barem bi to moglo biti dovoljno, da nadglasate ljude, koji će se štakama uputiti na biračko mjesto i tamo nacrtati u 7 ujutro, dok će "mlada Srbija" spavati.
A koji je to pravi nacin?Mašiš poentu.
Poenta je da li je ovo pravi način da se tome suprostaviš?
Fer plej sa najvecim olosem koji je n-ti put dokazao da ne zna za stid, sram, moral, i kome nista sveto niie? Pa vi ste smesniJeste, totalitarizam.
Onda pišeš da se slažež "od reci do reci".
Evo, zatražite izbore, nadglasajte penzose, barem bi to moglo biti dovoljno da nadglasate ljude, koji će se ako treba na štakama uputiti na biračko mjesto i tamo nacrtati u 7 ujutro, dok će "mlada Srbija" spavati.
Lagerta, da stvarno želite, skinili bi ga.Pusta nadanja sns glasačamladi pređoše, pretrčaše, prevoziše hiljade km a matorci i dalje misle, mladi spavaju. Zez
![]()
Da li može da se bude nepodoban a da se ne dobije etiketa?Shvatili smo i da si ti veliki obožavalac lika i dela aktuelnog predsednika.
Ko neće fer plej nek se psihološki pripremi na eventualnost da mu se odgovori istom merom.Fer plej sa najvecim olosem koji je n-ti put dokazao da ne zna za stid, sram, moral, i kome nista sveto niie? Pa vi ste smesni