Da li smo najzad shvatili da su migranti neophodni Evropi, a i Srbiji?

Taj tip je odvalio Trampa 😊. Ima odlične reelsove 😃
Лик никада није био ни у Европи, ко зна да ли је икада био и ван Кине (бар на почетку је тако причао, можда је сада почео да путује)... мада Кина и Кинези су као Американци, велика држава као континент и они не стигну да упознају ни своју рођену државу.
Када сам био у Пекингу, у њиховом националном музеју, ми смо били једини белци и вероватно једини странци, 99,99 % туриста су њихови људи.

Poslednjih 20 godina Srbija je izgubila oko 10% stanovnika.

Србији тек следи губитак становништва, али то не значи да ће то да буде демографска катастрофа.

Бејби бумерима, рођеним између 1946. и 1959 (или...где је граница бумерима) следи масовно умирање, с обзиром да имају између 79 и 66 година.

А то је највећа генерација икада.

images

Како нису спас ? Па нама су у Београду спасили јавни превоз, јер нико не жели да се бави тим послом, возачи су махом отишли на запад.

Тачно је да Хрватска више прима мигранте, али није да их нема и у Србији. Можемо попут њих да се молимо да што мање муслимана дође.
Боље увозити и Африканце, само да нису муслимани.

Ево само у мојој улици има пар обојених фамилија, једно дете већ пегла српски. Чак и да су муслимани, Срби ће пре прихватити неке авганистанске и пакистанске породице, него неке балканске народе са којима смо ратовали.

Umesto da nam vozači odlaze na zapad, treba da napravimo Srbiju zapadom. I tako niko ne bi odlazio.

Međutim, mi želimo da budemo siromašna koruptivna država iz koje građani beže pa onda se hvatamo mantri "trebaju nam migranti, nema ko da radi". Da, u tom slučaju trebaju, a da smo pametni i da imamo prave lidere, ne bi trebali.

Лик никада није био ни у Европи, ко зна да ли је икада био и ван Кине (бар на почетку је тако причао, можда је сада почео да путује)... мада Кина и Кинези су као Американци, велика држава као континент и они не стигну да упознају ни своју рођену државу.
Када сам био у Пекингу, у њиховом националном музеју, ми смо били једини белци и вероватно једини странци, 99,99 % туриста су њихови људи.

Kina je u rastu, zapad generalno u opadanju.
Civilizacija uvek opada ako većina više uživa nego što radi.

Umesto da nam vozači odlaze na zapad, treba da napravimo Srbiju zapadom. I tako niko ne bi odlazio.

Međutim, mi želimo da budemo siromašna koruptivna država iz koje građani beže pa onda se hvatamo mantri "trebaju nam migranti, nema ko da radi". Da, u tom slučaju trebaju, a da smo pametni i da imamo prave lidere, ne bi trebali.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

:cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:

Pa jesu puno Beogradjana Bosanci i Crnogorci doduse :think:

Пре пар година, неким послом сам седео са двојицом шофера из Београда. Шоферчине, па класични уличари.

Знам их од раније, а сад сам приметио да говоре босанским акцентом, а раније нису.

Е, сад, све то не би био никакав проблем да један од њих у Београд није отишао из Крагујевца (и данас има стан у Крагујевцу), а други из околине Ражња.

Дакле, обојица централна Србија, а на улицама Београда покупили босански дијалект.

Пре пар година, неким послом сам седео са двојицом шофера из Београда. Шоферчине, па класични уличари.

Знам их од раније, а сад сам приметио да говоре босанским акцентом, а раније нису.

Е, сад, све то не би био никакав проблем да један од њих у Београд није отишао из Крагујевца (и данас има стан у Крагујевцу), а други из околине Ражња.

Дакле, обојица централна Србија, а на улицама Београда покупили босански дијалект.
Poznata izreka kaze, kad si u Rimu … tj. u BG; be Bosnian! :kafa:

Bela rasa, će izumreti, definitivno prva, u odnosu, na ostale. Koliko će to sve trajati, ne može se znati, sa nekom preciznošću. Ali, prerpostavkom, sa ovakvim mortalitetom, možemo da iz umremo, za 300-500 godina. Pod ovim računam, belo stanovništvo Evrope i severne Amerike. Naravno, uvek su moguće promene, pa i u natalitet, ali tu bi trebalo, baš čudo da se desi.

Bela rasa, će izumreti, definitivno prva, u odnosu, na ostale. Koliko će to sve trajati, ne može se znati, sa nekom preciznošću. Ali, prerpostavkom, sa ovakvim mortalitetom, možemo da iz umremo, za 300-500 godina. Pod ovim računam, belo stanovništvo Evrope i severne Amerike. Naravno, uvek su moguće promene, pa i u natalitet, ali tu bi trebalo, baš čudo da se desi.
>možemo da iz umremo, za 300-500 godina
Srbi nisu beli, zašto larpuješ? (zajebavam te, pošto nećeš skontati)

>Bela rasa, će izumreti, definitivno prva
Očekujem rasni rat 50ih otprilike, Srbi će zauzeti stranu trećeg sveta i primiće otvornih ruku sve žrtve besa krvožednih Zapadnjaka.
Čekaj bre! Jesi čitao knjigu "Logor svetaca" od Džona Raspaja?

>možemo da iz umremo, za 300-500 godina
Srbi nisu beli, zašto larpuješ? (zajebavam te, pošto nećeš skontati)

>Bela rasa, će izumreti, definitivno prva
Očekujem rasni rat 50ih otprilike, Srbi će zauzeti stranu trećeg sveta i primiće otvornih ruku sve žrtve besa krvožednih Zapadnjaka.
Čekaj bre! Jesi čitao knjigu "Logor svetaca" od Džona Raspaja?
Smatraj, kako god. Ali, dobro nam se ne piše, ni kao rasi, a samim tim, ni kao narodu i naciji

Back