Da li smo najzad shvatili da su migranti neophodni Evropi, a i Srbiji?

__ Migranti 50 godina lasmnije.jpg

Bela rasa, će izumreti, definitivno prva, u odnosu, na ostale. Koliko će to sve trajati, ne može se znati, sa nekom preciznošću. Ali, prerpostavkom, sa ovakvim mortalitetom, možemo da iz umremo, za 300-500 godina. Pod ovim računam, belo stanovništvo Evrope i severne Amerike. Naravno, uvek su moguće promene, pa i u natalitet, ali tu bi trebalo, baš čudo da se desi.
Да, али није искључено да црначки и азијски Британци (или други Европљани) који су ту већ генерацијама, покрену рат против своје расе и масовне депортације, јер им долазе земљаци који ће им не само отети посао, већ и уништити комфор зону, односно напредну цивилизацију.

И ми смо белци, па сви наши непријатељи су искључиво белци, а неки су чак део нашег етноса.

Pa sami Srbi po sebi su migranti, nama je treći sveta bratski svet, mi zajedno pravimo najezdu na Evropu.
Срби, Хрвати, Бошњаци и остали Балканци осим Албанаца су сви редом мешавина домородачког становништва, Илира и пре њих Винчанске цивилизације и мешавина дођоша. Разлика је само у томе што је неко пола пола, а неко је мање или више староседелачког порекла или дођошког и то не зависи од националне и верске припадности, него више географије, север - југ, а ни то није правило.

Али та комуњарска теза да смо сви дошли у 7. веку то је будалаштина. Па ваљда сада видиш како се људи мешају и да не постоји искључиво староседелачки и искључиво дођошки народ.

Албанци су дођоши, који су на овим просторима свега 6-7 векова и за то време они су се мешали са словенским народима у некој мери, тако да они преко нас имају један мали проценат староседелачког порекла.

Evropa odumire.
Da li su migranti su potencijalni spas?
Jesu u neku ruku, ali umjereno i kontrolisano uvozenje emigranata u cilju popunjavanja rupa u nedovoljno popunjenom drustvenom sloju kao npr. neodostatak nekvalifikovane radne snage. Ovo sto se danas radi u zemljama EU, Kanade i USA je demografski inzinjering, tj. plansko odumiranje nacionalne drzave u korist " bosanskog lonca", da bi se utrla nacionalna svijest i drzava.
Takvi prekomjerni, a cesto i radikalni extremisti uvezeni bez ikakve kontrole su idelni novi glasaci za globalisticke vlastodrsce tj. neoliberale.
Naravno tu moze i da se doda, uvodjenje sirotinje koja ce biti sretna da radi za mnogo manje od domicilnog stanovnistva.

Ekonomski migranti su potrebni, a ne da se pola afričke gol.oguzije dovuče. Uvijek su bili potrebni radnici. Zato su se određivale kvote i radne vize. Ovo danas je bizarno. Apsolutno sve koji se ilegalno švercaju preko granica vratit u zemlju porijekla. Bez izuzetka.
Највише треба пазити на муслимане, јер они се тешко интегришу у друштво. Једино Турци и Курди су нормални, а ови остали катастрофа.

Evropa odumire.
Menja se, a odumiranje nekih generavija to mora da prati.
Da li su migranti su potencijalni spas?
Zavisi kako gledaš i koji migranti su u pitanju.
Ovi što su došli kao jeftina radna snaga koriste državnom aparatu u kontekstu da država ne stane pošto dosta naših ljudi odlazi iz zemlje.
Samo po sebi to nije baš dobro je ih je dosta trenutno, a verovatno će ih biti još više. Čudno bi mi bilo da npr ne dođe do nekih sukoba između nas i njih usled kulturoloških razlika.
Što se tiče mešanja sa našim stanovništvom skeptičan sam da će do toga doći.
Takođe nešto što primećujem dosta migranata - crnaca konkretno prilično tečno prića engleski te nešto kontam da deo njih čine studenti koji bi kod nas trebali da studiraju.
Što se Rusa tiče zamnimljivija je situacija, skeptičan sam da će skorije doći do nekog mešanja između njih i nas. Dobar deo njih još uvek provaljuje naš mentalitet i tek trebaju da skapiraju razlike.
Tu je još i pitanje ratova i kako će uticati na migracije, kontam nešto da i migranti kod nas gledaju da zapale za EU čim im se ukaže neka prilika.

Jesu u neku ruku, ali umjereno i kontrolisano uvozenje emigranata. Ovo sto se danas radi je demografski inzinjering, tj. plansko odumuiranje nacionalne drzave u korist " bosanskog lonca", da bi se utrla nacionalna svijest i drzava.
Takvi prekomjerni, a cesto i radikalni extremisti uvezeni bez ikakve kontrole su idelni novi glasaci za globalisticke vlastodrsce tj. neoliberale.
Да се не лажемо, нису криви глобалисти политичари, већ наш народ који је већински изабрао глобалистичку идеологију.
Можеш ти да тетовираш 4С, можеш да носим патриотске мајице, можеш да србујеш више од Шешеља, али попишај се на све то ако ниси направио бар троје деце.
А за Српкиње исто важи, ако неће да рађају, као што многе неће, онда јбга, доћи ће мигранти, управо због глобалистичког начина живота наших националиста и патриота.
Srbi мисле да ако србују у празно, да је то неки антиглобализам, али Чеда Јовановић је највећи антиглобалиста, јер је направио 4 деце.

Tu je još i pitanje ratova i kako će uticati na migracije, kontam nešto da i migranti kod nas gledaju da zapale za EU čim im se ukaže neka prilika.
Један део њих ће остати овде, јер ми смо запад за њихове циган-мале одакле су дошли. А и животни стандард овде расте.

Poslednja izmena od moderatora:
Срби, Хрвати, Бошњаци и остали Балканци осим Албанаца су сви редом мешавина домородачког становништва, Илира и пре њих Винчанске цивилизације и мешавина дођоша. Разлика је само у томе што је неко пола пола, а неко је мање или више староседелачког порекла или дођошког и то не зависи од националне и верске припадности, него више географије, север - југ, а ни то није правило.

Али та комуњарска теза да смо сви дошли у 7. веку то је будалаштина. Па ваљда сада видиш како се људи мешају и да не постоји искључиво староседелачки и искључиво дођошки народ.

Албанци су дођоши, који су на овим просторима свега 6-7 векова и за то време они су се мешали са словенским народима у некој мери, тако да они преко нас имају један мали проценат староседелачког порекла.
Bio sam dugo u autohtonističkim krugovima, jedino veliko poštovanje imam samo prema profesoru Radovanu Damjanoviću (od koga imam i knjigu sa potpisom i sliku mena i njega sa sajma knjiga u NS). Srpski autohtonizam je samo već uspostavljenje teorije o poreklu naroda, samo što su ovde svi ti narodi Srbi i uklonjen je rasizam.

No nebitno, čemu sve to starosedelaštvo? Gde je srpski Džems Kuk, Marko Aurelije, Dostojevski, Napoleon, Kant, Čarls Martel, Galileo itd itd. Gde su srpske kolonije? Gde su srpske kompanije? Gde su srpski izumi? Gde su srpska dostignuća, poduhvati i nadvremenske ideje? Stvarno crnci jesu Srbi, da odemo i živimo među afričkim plemenima, ne bi se razlikovali ni malo od njih.

Menja se, a odumiranje nekih generavija to mora da prati.

Zavisi kako gledaš i koji migranti su u pitanju.
Ovi što su došli kao jeftina radna snaga koriste državnom aparatu u kontekstu da država ne stane pošto dosta naših ljudi odlazi iz zemlje.
Samo po sebi to nije baš dobro je ih je dosta trenutno, a verovatno će ih biti još više. Čudno bi mi bilo da npr ne dođe do nekih sukoba između nas i njih usled kulturoloških razlika.
Što se tiče mešanja sa našim stanovništvom skeptičan sam da će do toga doći.
Takođe nešto što primećujem dosta migranata - crnaca konkretno prilično tečno prića engleski te nešto kontam da deo njih čine studenti koji bi kod nas trebali da studiraju.
Što se Rusa tiče zamnimljivija je situacija, skeptičan sam da će skorije doći do nekog mešanja između njih i nas. Dobar deo njih još uvek provaljuje naš mentalitet i tek trebaju da skapiraju razlike.
Naš mentalitet se i ne razlikuje od njihovog, mi smo spolja od njih drugačiji onako, a iznutra smo preslikani oni. Oni ne ostaju kod nas jer im mi nismo zanimljivi, mi isto igramo na kompleks žrtve kao i oni, mi isto we wuzzujemo kao i oni.

По Београду Индијци, Непалци и слични све више возе градске аутобусе. Не знам да ли они заснивају породице али Кинези који се рађају из бракова Кинеза почеће вероватно да се мешају са Србима. Руси, Украјинци и други у старту немају тај проблем и већ сад нам утичу на генетику. То је добро треба освежити гене...
Е кад ти је тако лепо постарај се да увек радиш са непалцима и индијцима, да тебе и целу твоју фамилију возе, да ти спремају храну, да твоја кућа/стан једина у улици не буде продата њима па да се сконцентришу ту, и онда уживај кад крену твојој фамилији да "освежавају гене".

Е кад ти је тако лепо постарај се да увек радиш са непалцима и индијцима, да тебе и целу твоју фамилију возе, да ти спремају храну, да твоја кућа/стан једина у улици не буде продата њима па да се сконцентришу ту, и онда уживај кад крену твојој фамилији да "освежавају гене".
Чему шмелцовање? Ово је опуштена тема без нервозе...:ok:

Чему шмелцовање? Ово је опуштена тема без нервозе...:ok:
Ти као да си слеп и глув па не примећујеш њихов велики допринос хаосу, на пример у градском превозу, а ја из иностранства све то знам. И као да не знаш како "освежавају гене" по европи, али и у матичној им Индији ако дође нека добра женска. Све је у Србији и онако толико лепо уређено да нам још они фале.

Ти као да си слеп и глув па не примећујеш њихов велики допринос хаосу, на пример у градском превозу, а ја из иностранства све то знам. И као да не знаш како "освежавају гене" по европи, али и у матичној им Индији ако дође нека добра женска. Све је у Србији и онако толико лепо уређено да нам још они фале.
Мени је баш кул када видим да има много Руса. Прво само паметни и/или богати Руси нам долазе, већ су нам после првог светског рата долазили што не би и сада. Исто важи за Украјинце или западњаке. Што се тиче Индуса, Немпалаца и осталих... нека возе ако нам фале возачи, верујем да су код нас мирнији него било где у Европи...

Мени је баш кул када видим да има много Руса. Прво само паметни и/или богати Руси нам долазе, већ су нам после првог светског рата долазили што не би и сада. Исто важи за Украјинце или западњаке. Што се тиче Индуса, Немпалаца и осталих... нека возе ако нам фале возачи, верујем да су код нас мирнији него било где у Европи...
Када долазе из Украјине или Русије то није исто као када долазе из Индије, јер код њих не важе правила из Индије. Успут, после Првог рата су долазили они који су морали, јер их у СССРу физички не би било, не они који су хтели. Данас не морају ни једни ни други.
Не фале нам возачи, фале пристојне плате. Али мафији је лакше да нађе непалца који ће за пола те цркавице да ради, спава у соби са још десеторо колега и једе хлеб и воду. Биће мирни док можеш да их набројиш на прсте једне руке. Чим им буде довољно да масовно крену да се крећу по групицама од по 7-8 и више, онда важе друга правила. Већ прошле године у лето сам био присутан када је један од њих на станици кренуо да се дере на девојку на свом језику ваљда јер је ушла на прва врата и прошла поред њега (возача), ове године окрећу аутобусе преко пуне линије у центру БГа, гледају серије док возе једном руком. А сада их тек има колико и јаја у фрижидеру просечног србина. Шта мислиш како ће бити када их биде више?

Nemačka i Velika Britanija se generalno navode kao zemlje sa najvećim brojem ilegalaca, sa procenama koje se kreću od 800.000 do 1,2 miliona u svakoj zemlji. Procenjuje se da Italija ima između 500.000 i 700.000 nelegalnih imigranata, dok se u Francuskoj procenjuje da ih ima između 300.000 i 400.000.
Znači da su nam te kolonijalne države stvorile mogućnost da imamo svoju jeftinu radnu snagu koja živi ilegalno i ne postoji u evidenciji, ali pravi decu takoreći srpčiće....:)

Ostaće ovde dok zarade ili će se trajno naseliti ovde?
И једно и друго и треће, а треће је да се дочепају запада.
У мојој улици већ живи једна кубанска црначка породица и дете од неких 8-9 година већ прича чистим српским, што значи да су овде дуже времена и да ће вероватно остати.
А има и неких црначких парова и њима се по фаци види да су из Африке.

Bio sam dugo u autohtonističkim krugovima, jedino veliko poštovanje imam samo prema profesoru Radovanu Damjanoviću (od koga imam i knjigu sa potpisom i sliku mena i njega sa sajma knjiga u NS). Srpski autohtonizam je samo već uspostavljenje teorije o poreklu naroda, samo što su ovde svi ti narodi Srbi i uklonjen je rasizam.

No nebitno, čemu sve to starosedelaštvo? Gde je srpski Džems Kuk, Marko Aurelije, Dostojevski, Napoleon, Kant, Čarls Martel, Galileo itd itd. Gde su srpske kolonije? Gde su srpske kompanije? Gde su srpski izumi? Gde su srpska dostignuća, poduhvati i nadvremenske ideje? Stvarno crnci jesu Srbi, da odemo i živimo među afričkim plemenima, ne bi se razlikovali ni malo od njih.
Ма све то стоји и у праву си посебно што се тиче друго дела коментара, али ја сам рекао своје.

Back