The_Great_Dreamer:Cim sam videla ovu temu, odmah sam se rasplakala...![]()
Engleski Pacijent i Amelija![]()
![]()
![]()
Sta je u Ameliji za plakanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The_Great_Dreamer:Cim sam videla ovu temu, odmah sam se rasplakala...![]()
Engleski Pacijent i Amelija![]()
![]()
![]()
^Nikola^:Nikada nisam bas plakao jer ni ovako ne placem skoro nikad... ali, da sam gledao filmove i plakao koliko bi trebalo, napravio bih poplavubilo je samo dve takve scene...
Prva, na kraju filma Rekvijem za snove kad prikazuju jednog po jednog kako su svi zavrsili...to je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, a sigurno najjaci u tom smislu.
Drugo, necete verovati, film Muva 2. Film je glup i nikad nisam odgledao celog, samo nekih 15-ak minuta sam odgledao... kada je onaj raspadnut pas tamo ispod, i ovi mu spuste da jede... i on pokusa da se dovuce do cinije, al ne moze, na kraju se jedva dovuce i prospe ciniju, ili bar jedan deo ne secam se![]()
![]()
e, tu su mi oci bile bar triput vece nego inace, al nisam plakao, jbg bolje bih se osecao da jesam... ko je video scenu znace
![]()
Ginger:Devojka od milion$,Engleski pacijent i svi filmovi gde zivotinje umiru.
apolid:Samo sam se na dva filma rasplakao. Doduse, bio sam detence pa mi se oprasta
Prvi je Phar Lap (mislim da ni danas ne bih ostao ravnodusan na ovaj film)
A drugi Dead Man Walking koji bi mi sada najverovatnije izmamio i koji osmeh na licu. U sustini, sva pateticna sranja kao sto su Titanik, Zelena Milja, Forest Gamp... meni svojom preneglasenoscu nabiju osmeh kojima ni najbolje komedije ne mogu da primirisu.
...
Sto se tice vremena sadasnjeg, filmovi koji mogu da me rastuze su oni gde se velicaju heroji. Tako ona scena u Sindlerovoj listi gde preziveli Jevreji spustaju kamencice u znak zahvalnosti na Oskarov grob, zatim scena u Blistavom umu gde se Nes zahvaljuje svojoj supruzi na dodeli Nobelove nagrade mi zaista napune suze ocima.
Takodje su mi i knedlu u grlu stvorile majka svih drama Cinema Paradiso kao i uzasno potcenjeni Awakenings.
Za kraj, je l gledao neko My left Foot?
celia3018:![]()
Sta je u Ameliji za plakanje?
Tako i ja, npr Titanik, Mojih 200 godina, Plava Laguna, Fluk, Jesen u Njujorku, Free Willy, Spasavanje redova Rajana, ma krsa! iako nisam neki ljubitelj tih srceparajucih, ljubavnih ili nekih predvidljivih filmova, uvek placem!!!ILO:Stalno!
Nije vazno kakav je film, da li je tuzan ili ne. Cudno je sto nikada u zivotu ne placem, ali sve to nadoknadim kada gledam filmove.
.
Ajoj, to je bas tuzna scena. Meni je i tezak bio film "Vukovar jedna prica".svetovid:rastanak B.Katic i Glogovca u Ubistvu s predumisljajem...