lily-sid
Domaćin
- Poruka
- 4.959
...ma da... uz mnoge...suze jednostavno same krenu... a sto je najcudnije, bas i nisam neka placljivica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zikica:ja sam uvek placem dok gledam partizanske filnove kad ubiju Batu Zivoinovica![]()
...a jel od...srece? :shock:Zikica:ja sam uvek placem dok gledam partizanske filnove kad ubiju Batu Zivoinovica![]()
Ej Zikice, meni Bata dodje neki deda! Zato bez zezanja!Zikica:ja sam uvek placem dok gledam partizanske filnove kad ubiju Batu Zivoinovica![]()
To je i za mene najtuznija scena ikada.Tu sam maltene jecala,a inace slabo placem na filmove.giselle:Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku..![]()
depp je tu dobio oscaraEternal:Zaboravih da napomenem "U potrazi za Nedodjijom". Glumi isto Dzoni Dep,a plakala sam kad je ona zena,devojka,sta li je vec,umrla , pa onaj mali njen sin bio na njenom grobu i plakao. Sto rece vec neko, kad vidim da na filmu neko place, ja se nekako saosetim pa i ja krenem,...![]()