Da li ste ikada plakali zbog filma?

Gledala sam zadnje Zelenu milju... :-( Tuzni su mi jos: Titanik, Ples u tami (sa Bjork), Spasitelj, Prohujalo s vihorom, Raspucin, Stradanje Isusovo (scena kada mali Isus pada,a majka pritrcava da ga podigne), Bambi, Snupi, vrati se kuci, Bilo jednom u Americi, Ptice koje nikad ne polete :cry:

giselle:
Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku.. :cry:
To je i za mene najtuznija scena ikada.Tu sam maltene jecala,a inace slabo placem na filmove.

Ja sam plakala kad sam gledala Onjegina-ali to je bilo zbog razloga koji nemaju veze sa Onjeginom.
Inace nikad nisam plakala samo zbog filma.
Malo mi je falilo da zaplacem kad sam gledala The Elephant man.Bila sam sokirana stvarno.
I Dogville-stvarno je extra potresan film.

Nisam plačljivica i MRZIM da plačem, akad plačem - uglavnom plačem uz drame i komedije. :D

Najviše sam plakala kad sam gledala "The Green Mile" - naj drama ikada snimljena!
Uz "Titanic" nikad nisam plakala i taj film mi je neverovatno glup. Ne znam zašto je tako tužan da svi plaču kad ga gledaju... :roll:

На претходној страни сам поменула Титаник, јер је већ био поменут, па ми је први пао напамет, али највише сам плакала гледајући филмове Сурова романса и Варљиво сунце... :cry:

Back