tarabica
Domaćin
- Poruka
- 3.750
Veštačka inteligencija - film nije nešto poznat i popularan, ali ja uvek budem :sad: kad ga gledam. Ceo film je tužan i depresivan, ne može da se izdvoji jedna scena. Bio je skoro na Pinku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, stvarno potresan film...uvek se rasplacem kad ga gledam...tarabica:Veštačka inteligencija - film nije nešto poznat i popularan, ali ja uvek budem :sad: kad ga gledam. Ceo film je tužan i depresivan, ne može da se izdvoji jedna scena. Bio je skoro na Pinku.
giselle:Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku..![]()
muvalo:Ja stalno placem kad gledam filmove... ali ne zato sto je prica tuzna nego od srece i lepote... kad je dobar film. A one scene koje bi trebalo da budu srceparajuce me nerviraju i postajem agresivna - najbolji primer bi bili "Ljubavna prica", "Sjaj u travi" ili "Prohujalo sa vihorom"
Eternal:Zelena milja. Ceo film,ali ceo sam otplakala i to ono,zesce. A gledala sam ga tri puta dosad, i svaki put je to bilo suza dok ne dehidriram. E tu je i Titanik,secam se da je RTS prikazivao za vreme bombardovanja,pa sam ja onu scenu kad camac trazi prezivele,pa vide onu smrznutu zenu sa detetom u vodi, sanjala i proplaka zbog tog deteta.. I ono kad su ljudi padali sa broda. Nisu mogli da me ubede da su to lutke,a ne pravi ljudi. I naravno, ono kad Dzek umire. Joooj majko mila,kad se setim...
DeMeNtOr:Jedino sam plakao kad sam gledao zelenu milju - scena kad crnac ide prema smrti......
Drugi film na koji sam plakao je Gladiator kad on na kraju umire....
Plakao sam kad sam gledao Date Movie - ipak je to jedan i po sat mog zivota.....
mrs depp:Engleski pacijent...osvojio 11 oskara
man who cried.......ima ih mnooogo...setim se kad ih vidim
ForeverAngel:Gledala sam zadnje Zelenu milju... :-( Tuzni su mi jos: Titanik, Ples u tami (sa Bjork), Spasitelj, Prohujalo s vihorom, Raspucin, Stradanje Isusovo (scena kada mali Isus pada,a majka pritrcava da ga podigne), Bambi, Snupi, vrati se kuci, Bilo jednom u Americi, Ptice koje nikad ne polete![]()
Ifa:million dollar baby, illusionist ?!
nisam placljiva inache... ova 2 me nekako pogodila...
Da, kako onaj lepo peva......steta sto je gej.....Niena:Pijanista, Svadba mog najboljeg druga, Amelia Pulen...
Almeida:Na skoro svim partizanskim filmovima...Armagedon, ona scena pri kraju kad se Brece Willis oprasta od Liv Tayler me malo potresla...