Da li ste ikada plakali zbog filma?

Malo mi treba da zaplacem dok gledam film. Ne mora da bude tuzan da bih zaplakala, moze i da bude neka lepa, romanticna, puna emocija scena..
Evo nekih :
1. Zivot je lep
2. Pijanista
3. Strsljen
4. Porodicni covek
5. Mandolina kapetana Korelija
6. Jesen stize Dunjo moja
7. i jos mnogo njih....................................

Nikada nisam bas plakao jer ni ovako ne placem skoro nikad... ali, da sam gledao filmove i plakao koliko bi trebalo, napravio bih poplavu :lol: bilo je samo dve takve scene...

Prva, na kraju filma Rekvijem za snove kad prikazuju jednog po jednog kako su svi zavrsili...to je jedan od najboljih filmova koje sam gledao, a sigurno najjaci u tom smislu.

Drugo, necete verovati, film Muva 2. Film je glup i nikad nisam odgledao celog, samo nekih 15-ak minuta sam odgledao... kada je onaj raspadnut pas tamo ispod, i ovi mu spuste da jede... i on pokusa da se dovuce do cinije, al ne moze, na kraju se jedva dovuce i prospe ciniju, ili bar jedan deo ne secam se :( :( :( e, tu su mi oci bile bar triput vece nego inace, al nisam plakao, jbg bolje bih se osecao da jesam... ko je video scenu znace :(

Original postavio giselle
Mene rasplace Brave heart, svaki put kad ga odgledam. Preciznije, scena kada ga muce i kao vrhunac, dok se spusta satara ka njegovom telu (in slow motion), njemu se prikazuje lik njegove ljubavi, vidi je u gomili...oboje se nasmeju...oh, ta ljubav...i kada mu ispadne njena maramica iz krvavih ruku..

to je da se useres.... i MAN ON FIRE kraj kad mu ono dete potrci u hug i na sredini kad pobedi u plivanju kad mu skoci opet u hug ali nisam plakao,ali zamalo....i jednom sam plakao kad sam bio mali kad je nekom majmunu koga su mnogo voleli i cuvali i pazili i mazili riknula desna strana i posle je on riknuo :(

harvester:
e necete mi verovati,ali placem na kraju terminatora 2...u onoj sceni kad svarci odlazi da se istopi
:-) sad me podseti,i ja sam plakala gledajuci tu scenu!!!
plakala sam naravno i za mnogo spominjani Titanik,Forest gamp,Prohujalo s vihorom,onda npr Devet i po nedelja kad Kim odlazi na kraju a Miki ostaje da broji do njenog povratka..
e da-jedna devojka je spomenula Lost and delirious,super film!!!

Back