Da li ste da Srbija udje u BRIKS ili EU? Anketa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Briks ili EU

• EU

glasova: 47 42,0%
  • BRIKS

glasova: 65 58,0%

• Ukupno glasova
    112
Brisel uopšte nije diktatura

Obično ih nazivate "Birokratija," pa vas tad podsetim da nema većih birokrata od Rusa, 1000 deputata u Dumi koji ne rade ništa
Nego šta nego je diktatura?!Videli smo na primeru Mađarske,čiji predsednik koristi svoju glavu,i neće da upropašćava svoju državu po diktatu Brisela.

Znači s ciljem uništenja svega onoga šta svakodnevno koristiš.
Mudro zboriš
to je vazilo do pre 20 godina. Od tada zapad ne vredi ni za suvu sljivu. Ceo napredak covecanstva se otada vezuje za Kinu i Rusiju.
Naprimer, zapad moze samo da sanja da ima tako naprednu vojnu tehnologiju ko sto je ruska,...........i da ne zaboravimo da svaka inovacija koja se pojavila trzistu za javnu upotrebu je MADE IN CHINA.
Prdnuli ste u cabar i ti i tvoje gazde.

najbolje ni tamo ni ovamo jer umiljato jagnje u dve majke sisa
Takoe i vecinom zavrsi :per: 👇
1730060836866.png

E jesi teletabis, odgovori su povezani :lol: ...nije čudo da si za briks :lol:
Crnjo,kad sam ja "presla" na BRIKS, onda "nema dalje".

Evropa nas gura od sebe ponizavajucim predlozima i hoce da iskoristi kao koloniju, otvoreno i u oci nas ponizava, pa poslusaj sta kazu mogo pametniji ljudi od meme i tebe, Goran Markovic, ili profesor Zec. O Kusturici da ne pisem.

Dobro oni nisu rekli o Briksu, nego kako nas Evropa gura od sebe. I sta ti onda ostaje? Bolje i neka saradnja nego sam na vetrometini. Barem nas ne ucenjuju, a o Kosovu da ne pisem.

Kiselo se smeješ. Mora da preživljavaš veliku psihičku krizu pošto je kineska auto industrija razguzila nemačku.

https://www.dw.com/sr/kina-smenjuje-nemačku-kao-džin-automobilske-industrije/a-66456326
Ne bih se ja "klela" ni u Kinu toliko....nisu ni oni naivni a i losa im je roba. Dobro, vremenom ce biti bolja, ali jos uvek imaju prljave tehnologije.

Opet, uz neka ogranicenja i "daj sta das" je bolje, nego kao ovi da te ucenjuju Kosovom i da budes rudar za njihove potrebe.

Ne bih se ja "klela" ni u Kinu toliko....nisu ni oni naivni a i losa im je roba. Dobro, vremenom ce biti bolja, ali jos uvek imaju prljave tehnologije.

Opet, uz neka ogranicenja i "daj sta das" je bolje, nego kao ovi da te ucenjuju Kosovom i da budes rudar za njihove potrebe.
Kineska roba nije samo ono što možeš da kupiš u piramidi na Novom Beogradu ili lokalnim radnjama džida bidža po raznim palankama.

Back