Djura Nikolajevic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.103
Ne znam kako to funkcionise, mozda je mali stepenik prema velikom Sengenu.Izmislili su mali sengen za Srbiju i jos par izgubljenih slucaja.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kako to funkcionise, mozda je mali stepenik prema velikom Sengenu.Izmislili su mali sengen za Srbiju i jos par izgubljenih slucaja.
Kao glorifikovani rezervat za zapadnobalkanske Indijance.Ne znam kako to funkcionise
E optimisto moj...., mozda je mali stepenik prema velikom Sengenu.
Ok, ali nekako njihovi samiti slice na neobavezna rekreativna drustva.opasno se siri briks, da ne budemo magareca klupa
Ne znam, mozda Kusta umocio.Jel ima neko iz Srbije da je spavao sa Monikom Beluči?
Nešto ne mogu da se setim, možda ima neko na zapadu, neki Francuz.
Sad me pitaj kakve veze ovo ima jedno sa drugim...
pa, polako tek se krcka na kazancetu, strpi se, nisi iz gladi utekao, treba da se zabiberi i dosoli josMsm, svi se smeskaju, lezerno, iz fazona, kad ce rucak?
U Rimca 111 otvorenih natječajapa, polako tek se krcka na kazancetu, strpi se, nisi iz gladi utekao, treba da se zabiberi i dosoli jos
Folksvagen zatvara najmanje tri fabrike u Nemačkoj, radnici najavljuju otporhttps://srbin.info/svet/folksvagen-zatvara-najmanje-tri-fabrike-u-nemackoj-radnici-najavljuju-otpor/
https://www.rimac-group.com/careers/
We currently have 111 open positions in our 2 companies and 7 locations.
njemu svaka cast, bas citam biografijuU Rimca 111 otvorenih natječaja
Da ne nagrnu kod nas?pa, polako tek se krcka na kazancetu, strpi se, nisi iz gladi utekao, treba da se zabiberi i dosoli jos
Фолксваген затвара најмање три фабрике у Немачкој, радници најављују отпор
ПУЦАЊЕ НЕМАЧКЕ ЕКОНОМИЈЕ! Преко 10.000 радника добија отказ
Робна размена између Русије и Јужне Африке је мања него између Србије и БоснеRobna razmena između Kine i SAD iznosi 4 milijarde dolara dnevno, više nego između svih članica BRIKSA zajedno, dok naravno Kina i dalje sedi na dolaru kao i BRIKS.
samo ce tim radnicima da navuku uniforme i mars na istocni front, na staljingrad opetDa ne nagrnu kod nas?
Историја учитељица, каже,samo ce tim radnicima da navuku uniforme i mars na istocni front, na staljingrad opet
ili u ukrajinu, ne znam gde jos ima litijuma? pa, da, obecao djuka bizon da ce srbiju da okupiraju, ako ih zahebemo za litijum, solca i naciste... mozda nagrnu, nisu trebali rafali da se porucuju nego neki kineski koji rade na nafo patku, kad nagrne svaba da ga se satre
Koju inovacijalu je smislila Kina u zadnjih 100 godina?to je vazilo do pre 20 godina. Od tada zapad ne vredi ni za suvu sljivu. Ceo napredak covecanstva se otada vezuje za Kinu i Rusiju.
Naprimer, zapad moze samo da sanja da ima tako naprednu vojnu tehnologiju ko sto je ruska,...........i da ne zaboravimo da svaka inovacija koja se pojavila trzistu za javnu upotrebu je MADE IN CHINA.
Prdnuli ste u cabar i ti i tvoje gazde.
БРИКС је СРбски Природан Севезник!
samo tamo nema NAŠEG PREDSEDNIKAУ БРИКСу су све Србски Пријатељи!
zarulje ne bi bilo bey gospodina sbrina kojem su tvoje ustaslije pobile svu familiju tokom ustaske gubernije...Koju inovacijalu je smislila Kina u zadnjih 100 godina?
Žarulju, benzinski motor, elekteični možda? Radio, televiziju, kompjuter, internet? Mobitel? Forum tipa Krstarice?
Ajde, da te čujemo, biserko.
Znači da nije Srbina bili bi u pećinizarulje ne bi bilo bey gospodina sbrina kojem su tvoje ustaslije pobile svu familiju tokom ustaske gubernije...
kad si vec kod zarulje jel... cisto malo radi secanja...na tog divnog gospodina srbina teslu...
pa kad si se uhvatio zarulje....Znači da nije Srbina bili bi u pećini
Okej
A kakve to veze ima s Kinezima?
Alal ti vucicu qurac.“EU će energetski propasti zbog uvođenja sankcija Rusiji.”
Cena benzina 95 u EU:
= 1,247 eur = 146,52 din (Bugarska)
= 1,349 eur = 158,50 din (Andora kao EU)
= 1,387 eur = 162,97 din (Poljska)
= 1,495 eur = 175,66 din (Luksemburg)
= 1,497 eur = 175,89 din (Španija)
= 1,498 eur = 176,01 din (Hrvatska)
“Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji zbog energetske stabilnosti.”
Cena benzina 95 u Srbiji
=181 dinar
27.10.2024.
Evo, ponosim se svojim sunarodnjakom Teslom što je izmislio žarulju (iako nije), a ne da ju je smislio neki Kinez.pa kad si se uhvatio zarulje....
bili u pecini ili ne, cinjenice su da si yaruljicu dobio yahvaljujuci srbinu a ne nekom pokatolicenom nesrecniku nayvanim hrvojem
te bih te zamolio da se manes spamovanja i gluposti.
kina je zemlja sa ogromnim privrednim bumom i rpeporodom, yemlja koja je recimo skoro dostigla ameriku po borju aviona poslednje generacije
sve blize joj je i po floti, tj nosačima aviona...
to su činjenice koji ti diletantski pokusavasp reskociti pominjuci neke zarulje iz priprizdine...
pa dobro eto nije kinez izmisliso zaruljicu ali je evidentno numero uno U SVETU PO FINANSIJAMA ako ne sada vrlo brzo...
a kakve to veze ima sa tvojim glupetanjem ....
nikakve.