Da li ste član neke stranke i koje?

nisam i nemam nameru da postajem,mada su me razni vrbovali,najvise iz dss-a i ds-a,i to jos u srednjoj skoli,posto drustvenjaci uvek imaju bar 50% mladih aktivista,ali vrbovali su me i iz ldp-a i na ulici neki radikali,al to bilo jos ranije.posto sam nakon toga bila neprijatna,sa objasnjenjem da ako budem htela da se uclanim da cu se SAMA informisati o tome,i da prekinu da me stalno vrbuju,napadi su prestali i ja ostah slobodna do dana danasnjeg.

Pa dobro tone , ali kad nemamo boljih ....sta da se radi , inace ova postava SDS je grozna , ali sta ces kada je medjunarodna zajednica smjenila sve prvake .

Iskreno, time vam je VIsoki predstavnik učinio veliku uslugu, jer vas je očistio od prvoklasnih lopova, ali se niste snašli.

Kad Tadić preuzme stranku od nje se može nešto očekivati. Ovako...

nisam i nemam nameru da postajem,mada su me razni vrbovali,najvise iz dss-a i ds-a,i to jos u srednjoj skoli,posto drustvenjaci uvek imaju bar 50% mladih aktivista,ali vrbovali su me i iz ldp-a i na ulici neki radikali,al to bilo jos ranije.posto sam nakon toga bila neprijatna,sa objasnjenjem da ako budem htela da se uclanim da cu se SAMA informisati o tome,i da prekinu da me stalno vrbuju,napadi su prestali i ja ostah slobodna do dana danasnjeg.

A kad bi ti ja obecao svinjske polutke..francuska obrada..:D:D:D

Iskreno - ne znam. Kao učlanila sam se u DS, popunila onu pristupnicu i rekli su da će me zvati naknadno da platim članarinu. Niko nije zvao, ja sam iskulirala totalno, u životu nisam otišla na neki sastanak niti se angažovala na bilo koji način (osim što sam u sopstvenoj režiji bila na nekim mitinzima ali ne kao član stranke). Nemam neku želju da se za sada stranački aktiviram pa se pravim luda :D A priznajem da mi uredno stižu neki pamfleti, dobila sam čak i rođendansku čestitku.

Poslednje 2 godine na dan izbora me bude DSSovci (kršeći izbornu tišinu) i podsećaju me da glasam za njih jer sam im na listi sigurnih glasača. Obično taj dan zovu 2-3 puta na mobilni a odakle im broj ne znam ni ja. Sumnjičim drugaricu čiji ćale je u Glavnom odboru a ona aktivna u omladini ali neće da prizna da me je prijavila.

Htela sam i ja u PUPS :rumenko:

Kako bre u dve istovremeno??!:eek:

slazem se ako mislis na Ognjena Tadica , ali i njemu su bili zabranili djelovanje , kada su na vlasti bili radikali .

Da, mislim na hiperaktivnog Ogija. Slagao bih kada bih rekao da mi nije iritantan, ali to obično znači da čovek radi dobro svoj posao. Sviđa mi se što je ambiciozan i što pokazuje da ima ljudske pokrete lica, za razliku od one oživele biljke Bosića.

Nije ni čudo što Dodik ima apsolutnu većinu. On takve jede za užinu...

No, odlutasmo od teme...

Torrente, pozivam te da budeš zamenik predsednika u mojoj stranci :lol:

Back