Da li ste član neke stranke i koje?

Ja sam članica DS, odavno, odavno, ali, od početka je to isključivo iz nekih principijelnih, tradicionalnih i simboličkih razloga. Nisam "apsolutni poslušnik i vojnik partije", jer to nije u mojoj prirodi, zadržavam kritički odnos prema svemu, pa tako i stranci čiji sam član.
Eto to je ispravan stav. Ja sam isto bila, a onda su dosli neki ljudi, zapoceli nesto sto mi se ne svidja i ja sam sledila nesto sto sam mislila da je politika izvornog DS i .... ZA....A se.
Priznajem. Sada mogu mirno da posmatram i kritikujem sa strane, kao ona dvojica iz mapetovaca.

Zašto?
Ako nisi član stranke, ne znači da si apolitičan. Naprotiv.
Ebg, u Srbiji stvarno moraš da imaš sreće pa da budeš apolitičan. Ili da budeš lud. Ili oboje. :confused:

Pa znam. I ja to mislim.
Ali ovde su svi strucnjaci, svi su upuceni u sve, svi znaju sta se u kojoj stranci radi ispod zita a navodno niko nigde nije uclanjen. I onda ispadne da im je to rekao patuljak ili dobra vila :lol:

OK je pratiti politiku i ne biti clan stranke ali onda se ne treba upustati u kadrovske rasprave.

Pa znam. I ja to mislim.
Ali ovde su svi strucnjaci, svi su upuceni u sve, svi znaju sta se u kojoj stranci radi ispod zita a navodno niko nigde nije uclanjen. I onda ispadne da im je to rekao patuljak ili dobra vila :lol:

OK je pratiti politiku i ne biti clan stranke ali onda se ne treba upustati u kadrovske rasprave.

Pa kako kad sve znamo o njima? :lol:
Pokupi se to i bez članstva, valjda....:mrgreen:

Pa znam. I ja to mislim.

Upravo tako. Mi koji smo priznali :mrgreen: mozemo da se upustamo u te price. Pride, iza svake reci o bilo kojoj stranci koju napisem mogu da stanem sa 100 % sigurnosti. Mogu i kao cedomir, da idem na poligraf :mrgreen:.
Ali recimo izvesni delija ovde zna pet puta bolje sta se desava u LDP ili DS od bilo koga drugog :think:

Ja sam članica DS, odavno, odavno, ali, od početka je to isključivo iz nekih principijelnih, tradicionalnih i simboličkih razloga. Nisam "apsolutni poslušnik i vojnik partije", jer to nije u mojoj prirodi, zadržavam kritički odnos prema svemu, pa tako i stranci čiji sam član.

Nisi vojnik, ti si pukovnik tvoje partije. Mozes da lazes samo samu sebe, ove dve tvoje obozavateljke i nekog ko je 2 dana na forumu

.................primetili smo:hahaha::hahaha::hahaha:

Ti si najzatucaniji i najposlusniji sledbenik partije,koga sam slusao u zivotu :hahaha::hahaha:

p.s-ovo nije uvreda niti namera :rtfm:

vote.jpeg

Ovaj pelcer još nije prenet kod nas...I teško će...Ovde ljudi imaju očajničku potrebu da veruju...Ali, ne u sebe i svoje mogućnosti...Već u mogućnosti DRUGIH,koje zovu ''liderima'',a koji će za njih obaviti sav prljav posao,da bi se oni jednog divnog zimskog jutra,dok sneg predivno pada,a ptičice cvrkuću,probudili u savršenom svetu:cool:

Back