Da li ste član neke stranke i koje?

Na lokalu vec i delujem ali ne kroz politiku i zasada skroz neformalno. p.s. Lepo je videti da je neko zadovoljan a da si tome i ti nesto malo doprineo.:)
To je tacno. Na lokalu, uz dobru ekipu mozes mnogo da postignes, pogotovo ako zivis u maloj sredini. Clanstvo u stranci ti pomalo otvara neka vrata, ali evo konkretno DS je vrlo otvoren za dobre predloge na lokalu i rado saradjuje sa gradjanima.

moje je licno misljenje da clanstvo u partiji ogranicava coveka u izborima...zbog vecine i misljenja partije..clanovi lojalno glasaju i za ono sto inace ne bi prihvatili...za mene je to jedno od negativnih brojanja demokratije

:hahaha::hahaha::hahaha:
ODMAH DA SE OGRADIM NE SMEJEM SE GORNJEM POSTU NEGO ME PODSETIO NA NESTO MNOGO SMESNO....
:hahaha::hahaha::hahaha:

Dakle, bili neki izbori u Botswani, onomad, parlamentarni, ako se secam. I sad, kao ovo kod nas, jel' te, prebrojavaju se pre izbora po mestima ko ima vecinu a ko manjinu... I tako, u nekom tamo mestu, bila dva kandidata. Jedan za vladajucu partiju, drugi za opoziciju. I sad, jedan od njih, mislim onaj iz vladajuce partije, vec cova poceo da pakuje kofere da se seli u glavni grad kao poslanik, jer je, pribogu, 80% glasaca u mestu uclanjeno i aktivno radi za njegovu partiju...

I, dosli izbori, kad, onaj opozicionar pobedio i to OGROMNOM vecinom. Otprilike, onaj vladajuce partije dobio dva i po glasa... Naravno, u partiji sok! Kako da tako slavno izgube kad imaju vecinu u clanstvu?

E, onda se, naravno, ispostavilo da se drug kandidat bas u sred predizborne kampanje nesto pokarabasio sa nekom svojom tetkom/strinom/ujnom koja je, naravno, onda krenula u sopstvenu kampanju olajavanja doticnog po celom mestu i...

I covek puko ko zvecka!

Toliko o partijskoj lojalnosti!:super:

auuuuuuuuuu,samo vas posmatram........................vidi ih sad ,sve neki ne opredeljeni,....................ne stranacki,ma nevinasca,a kad im pomenes Tadica,samo sto ne pocnu da ujedaju..................aj,pusticu vas jos,da se nalupetate...................ispasce na kraju,nema nijednog demokrate,i LDP-ovca:hahaha::hahaha::hahaha:

Bogami evo jednog demokrate. Učlanila sam se u Demokratsku stranku kada su nam ubili najboljeg premijera. Priznajem da gotivim i LDP

Ja sam član najbolje stranke na svetu-KVD, Kako vetar duva ! A pre toga sam bio član GSP, Gledaj svoja posla ! :hahaha:

Pre nekoliko godina jedan moj rođak (inače zajebant :mrgreen:) je držao govor pred neke lokalne izbore, bio kandidat za odbornika i na nekoj tribini pred okupljenim građanima (i seljacima) je izjavio:

Svi do sada su vas lagali i krali. JA VAM OBEĆAVAM DA SIGURNO NEĆU DA VAS LAŽEM ! :mrgreen:

Xexexe, i naravno da nije prošao.

Back