Da li ste audiofil?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1740480359723.png

Ti beše imaš Gyrodec?

Jednom davno meni kaiš crko. A pozajmio bio od drugara singl Moonlight Shadow da presnimim na kasetu. I uspeo sam, zahvaljujući stroboskopu. Vrteo prstom tanjir i sve bilo ok. :malav:
To je već profi, ceo singl.........:mrgreen:

rastegao se kaiš na Gyrodecu i onda pri uključivanju malo poguram rukom i posle kada zavrti radio je ok.

Ne kapiram čemu lampaši. Ako hoćemo visoku vernost, nemaju smisla. A ko hoće prijatan zvuk, neka mu, ali to nije visoka vernost. Uskoro mi stiže gajbi jedno pojačalce Pass Labs, single end, komplet od ulaza do izlaza JFET trazistori. hehehe :per:

postoji granica za sve, ali za high end audio ne... sto vise ulozis vise dobijes.

na to treba staviti solidan trosak za 180gramske lp mastere ili top dac reda nekoliko desetina hiljada zelenih i imas ono sto se vidi samo u sikstinskoj kapeli

1749112435769.jpeg

jedva sam nagovorio ortaka da zvučnike makne od zadnjeg zida, sada su udaljeni oko 3m. i jedva sam ga nagovorio da proda neko skupo smeće, Rega pojačalo, DAC i zvučnici i da kupi ovo polovno što sam mu preporučio: preamp PS Audio, ne znam koji model, snagaš Hiraga super 30, zvučnici Energy 22 Pro Monitor, sve ukupno 1400 evra. čak i sa jeftinim Asus izvorom zvuka doživljaj je kao da si u prvom redu u dobroj dvorani. bukvalno ceo zid iza svira ako je dobar materijal koji se sluša. sada ga nagovaram da odvoji dva i po soma za DAC Audial S5b. ako i to ubaci u sistem imaće zvuk koji se plaća nekoliko desetina hiljada. i najbitnije, soba je površine oko 35 kvadrata.

https://www.audialonline.com/s5/

Back