Kizanovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
I te kako da postiji.Ne razumem. Da li "break in" period ne postoji?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I te kako da postiji.Ne razumem. Da li "break in" period ne postoji?![]()
Najvise usviravanja trebaju kondezatori. Veruj mi da je istina. Ja sam moje pojacalo uzeo potpuno novog. Teko posle odprilike 200 sati je zvuk poceo da bude bolji, posebno scena. Tek posle nekih 300 sati je sviralo kako treba.
bukmarkovao sam za posle, nego hteo sam da probam onaj AI za razdvajanje po instrumentima i ne radi. Posle ukapiraim mora vindoz 10 a ja nemam ovde. Imam na nelkom laptopu pa ću tamo da probam kad stignem. Jesi ti probo?
probo i taj i neke druge, sve isto više ili manje. nije savršeno ali je vrlo vrlo dobro. imaš i na tjubu deconstructed tracks mnogih bendova. bitlsi su mu najveći šou. kad slušaš zasebno kao da deca vežbaju u garaži. a kad slušaš stvar kakva jeste sve je ekstra.bukmarkovao sam za posle, nego hteo sam da probam onaj AI za razdvajanje po instrumentima i ne radi. Posle ukapiraim mora vindoz 10 a ja nemam ovde. Imam na nelkom laptopu pa ću tamo da probam kad stignem. Jesi ti probo?
ja sam svojevremeno čak i platio za Riffstation koji je tako izolovao u realnom vremenu, a i još po nešto. Posle vidim daju ga za džabe. Ne znam dal ga još uvek imaprobo i taj i neke druge, sve isto više ili manje. nije savršeno ali je vrlo vrlo dobro. imaš i na tjubu deconstructed tracks mnogih bendova. bitlsi su mu najveći šou. kad slušaš zasebno kao da deca vežbaju u garaži. a kad slušaš stvar kakva jeste sve je ekstra.
e to je baš superiškau realnom vremenu
Taj Riffstation je odličan za skidanje stvari. Možeš da ubrzaš, usporiš, izoluješ... čak analizira i akordee to je baš superiška
Gledala sam Nautilus Bowersa košta 6 miliona din.1 komad. Ima čak i da se kupi kod nas u Bge to je baš superiška
smehotresnoPogledajte prilog 1537864
To je moj san snova koji neću imati
Žena audiofil?!?Gledala sam Nautilus Bowersa košta 6 miliona din.1 komad. Ima čak i da se kupi kod nas u Bg. Prošle godine bilo 30 godina od prvog pojavljivanja.
Ne znam dovoljno, nešto vrlo malo ali baš cenim dobar zvuk.Žena audiofil?!?Na netu ima gomila diskusija zašto nema žena audiofila ili su užasno retke.
Nemoj da ti je to san. Poslusaj Martens zvucnike. Brzo ces zaboraviti na B&W.Pogledajte prilog 1537864
To je moj san snova koji neću imati
nemam ni jedne ni druge gde da čujemNemoj da ti je to san. Poslusaj Martens zvucnike. Brzo ces zaboraviti na B&W.
Svrati u BM Audio. Oni uvoze Marten zvucnike. Cini mi se da na stanju nemaju jace modele osim Oskar serije ali mogu da se naruce. Daju i veliki popust. Ja sam pre dve godine kupio Parker Trio zvucnike. Doduse ne od njih ali sam bio kod njih par puta. Kao sto sam vec napisao, kada cujes Martene zaboravices na B&W.nemam ni jedne ni druge gde da čujem