Da li je narodna muzika umrla?

Prilozi

• PlnT.gif
    PlnT.gif
    132,7 KB · Pregleda: 2
Svi sa tvoje liste su odlični pevači - doduše slične boje glasa - takva je bila moda :) .
Moj stric (rođeni) je bio ceo život kafedžija, a moj krevet (živeli smo u zajednici 5 godina) je bio uz zid kafane u kojoj je svake noći bila živa muzika a preko dana sa gramofona. Imao sam puno njegovih ploča iz tog vremena. I neostvareni sam muzičar, pa malo zavidim mom komšiji @buudala .

Kasnije mi se muzički ukus menjao,..
Otkrovenje od pre petnaestak (20) godina, je bio ovaj stari pevač ali tih ploča više nema,.. Ima li neki sajt za prodaju tih starih ploča ? Kako sad nabavljaš te stare ploče i možeš li da ih popraviš :) .

Odakle tebi poticaj za muziku iz tog vremena ( '69 -'71),.. ti si mlad za tu muziku.

... Safeta Isovića (i pre i posle ratova) dok jednog dana nisam iskopao na netu da ga je muzička kritika u ono vreme dočekala na nož. On, navodno, u svojim sevdalinkama viče. Posle toga, kad malo bolje poslušam, onda i ja čujem kako on to zapravo, stvarno viče.
Стварно виче, нарочито овде, а тек кад би га упоредили са Химзом Половином и Заимом Имамовићем.

Извини @Vladimir983

Back