- Poruka
- 187.559

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Straks je li ti miliji ovaj hrvat od mene zivota ti?I Luka će na bojište a Šeki će kao deo vlade da odradi da se puste Legija, Zveki i Kalinić pa će biti gotovo sve za par sati.
Ne vredi,puno gledas tv i slusas pogresne demagoge.Veruj mi,tresla se gora....Na kraju vodja pobedonosno smiruje situaciju...i to je toja da pustim film dok moj narod gine?
ajde zaobidji me zivota ti
I Luka će na bojište a Šeki će kao deo vlade da odradi da se puste Legija, Zveki i Kalinić pa će biti gotovo sve za par sati.
Nije stvarno za salu vise - stvarno smo na ivici rata . Ozbiljan sam.
Sad sve zavisi dal ce Kurti da izda naredjenje da ROSU napadne oruzano Srbe na barikadama.
On preti da hoce...
Ako se to desi, nasi upadaju dole i to ti je rat.
To radi vojska,kada neko prdne oni(moraju)u pripravnost,jesi bio,jel znas???Према информацијама стручњака у овом тренутку од 1999.године Војска Србије никада није била у већој приправности до овог теренутка.
![]()
ma koga bre oni zajebbavaju vise??Nije stvarno za salu vise - stvarno smo na ivici rata . Ozbiljan sam.
Sad sve zavisi dal ce Kurti da izda naredjenje da ROSU napadne oruzano Srbe na barikadama.
On preti da hoce...
Ako se to desi, nasi upadaju dole i to ti je rat.
ej druze imas 150 postovaNe vredi,puno gledas tv i slusas pogresne demagoge.Veruj mi,tresla se gora....Na kraju vodja pobedonosno smiruje situaciju...i to je to
Jel ima tačna adresa u tom Kazmoviću? Pita drugar iz Avijana kaže ima neki pekorino da im donira"...Kopnene snage Vojske Srbije tokom jutarnjih časova, sa snažnom borbenom artiljeriom zauzele su položaj u mestu Kazmović u blizini Raške ka graničnom prelazu Jarinje. U tom mestu, raspoređen je veliki broj specijalaca, raketnih bacača kao i pripadnici Vojske Srbije...."
pa evo prosvetli nas neobavestenebudi ti i dalje neobavijestena.
dje imaju te ruzicaste naocare da i ja uzmem jedne
General Legija, pukovnik Luka i redov Pilgrim.I Luka će na bojište a Šeki će kao deo vlade da odradi da se puste Legija, Zveki i Kalinić pa će biti gotovo sve za par sati.
Okej druze imas 150 postova
zaobidji me zivota ti
nebitan si
sta ti imas neki pik na mene? Koji je tvoj problem sa mnom?pa evo prosvetli nas neobavestene
ko je ubijen?
gde?
i mani me price o nesrecniku kome su oduzeli 4 tone vina jer nije imao akcize
porez mora da plati
Da ali ovog puta je drugačije, policija se podređuje vojsci samo u ratu. Što znači da rat samo što nije počeo. Tihi je potpuno u pravu i ovo samo ponovo dokazuje koliko je inteketualno ispred vas nekih domaćica ovde.To radi vojska,kada neko prdne oni(moraju)u pripravnost,jesi bio,jel znas???
pa ne, evo sad sam bacila pogled kroz prozorIma li kakvih informacija, da li je kancelarija NATO u Đeneralšabu VS u pripravnosti?
Taman Teodora Džehverović da otpeva "hit" Džejmsu iz Arizone umesto Dimčetu iz Sofije i onih par pijanih SlovenacaJel ima tačna adresa u tom Kazmoviću? Pita drugar iz Avijana kaže ima neki pekorino da im donira
E vidiš tako se zna da nije ozbiljno. Ko normalan daje pozicije svoje vojske par sati "pred rat". Ne bih da ulazim u generalno poziciju Srbije u odnosu na NATO . Kurti možda krene,lik jeste totalni psajko, ali Vučić će samo paradirati i kukati.Tako stoje stvari i stajaće. Dovukao je nešto opreme za tv ali to je to. Neće krenuti, a ako krene pa jbg...ovi se neće zaustaviti do Beograda i za NG je gotovo. Taman Teodora Džehverović da otpeva "hit" Džejmsu iz Arizone umesto Dimčetu iz Sofije i onih par pijanih Slovenaca
Putin ima neka posla u levoj kolenovki donjoj negde oko Bahmuta par zadnjih meseci u pauzama taktičkih povlačenja. Toliko o tome. A sada spavajte ljudi i batalite te gluposti. Samo ćete još više postati ogorčeni.
zajjebavaj ti zajebavaj...General Legija, pukovnik Luka i redov Pilgrim.
sta ti imas neki pik na mene? Koji je tvoj problem sa mnom?
Banovala si me na drugoj temi kad sam izbacio video o bombardovanju dubrovnika sa pjesmom elitni odredi zapali grad
sto si se zakacila za mene?
Vraticu se kada budem imao hiljadu postova i budem bitan.
ja za tebe?sta ti imas neki pik na mene? Koji je tvoj problem sa mnom?
Banovala si me na drugoj temi kad sam izbacio video o bombardovanju dubrovnika sa pjesmom elitni odredi zapali grad
sto si se zakacila za mene?
Ejs sada....vrazice mala hihihihihhija za tebe?
nisam ni zamjetila da postojis do sada, a normalno da si banovan zbog takvih provokacija
ti za mene nego staja za tebe?
nisam ni zamjetila da postojis do sada, a normalno da si banovan zbog takvih provokacija
pa ne, evo sad sam bacila pogled kroz prozor
nidje nikog