Ти користиш наратив као Вучић оно његово ''народ зна''. И сада пошто си свестан да је већи део српског народа прихватио главну ''вредност'' глобализма, а то је ''не занима ме породица, не занима ме да рађам, правим и подижем, васпитавам децу, чак и ако ме занима, хоћу само једно дете''. Пребацио си се на неке маргиналне и небитне ствари у Србији као тај педерлук, гендер идеологија и слично, које заиста никога не занимају у Србији.
Срби су заиста против глобализма, али када су у питању неке ствари које су небитне у глобализму, а када су у питању оне најбитније, Срби су и тек како велики глобалисти. Па ево ти први се прилагођаваш глобалистичкој комфор зони ''мрзи ме да користим српско писмо, лакше ми је да користим писмо Латина, односно латиницу, ма мрзи ме да користим и неуставну тзв. ''српску латиницу'', хоћу да користим енглески алфабет''. Наравно латиница је такође део глобализације, али није битна. Међутим, борба за наталитет је број један важности.
И та подршка Русима је такође српско лицемерје. Прво, да смо русофили, ваљда би већи део Срба одлазио туристички тамо, ја сам био и одлазићу опет, јер сам искрени русофил, али нисам путинофил, нити се ложим на било ког другог политичара.
Погледај политичку сцену, имаш руску странку за коју нико неће да гласа, онда имаш СНС који је проЕУ, онда имаш већи део опозиције који је проЕУ и имаш ДБ странке које су као проруске, док се не продају проЕУ опцији. Ајде да кажемо да су изузетак можда само Двери, а они више не постоје. Дакле Срби толико воле Русе да нико неће да гласа за проруску опцију, а постоји да се не лажемо.
Што се тиче студената и режима, ту си у праву, али то нема везе са глобализмом, боримо се сами против корупције домаће багре.
Спољна политика се неће променити, ево причаћемо опет, јер врло брзо ће се ово зло отићи са власти.
Нико нема намеру да државу враћа у 90е и изолацију, али баш нико.