J
Jovanica
Gost
Bas me interesuje! :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa bi sad i ti jaojao nevaljalice jedna sto nekazes lepo sta te muci nego tu ztezes ako ti je palo rokaj bre mozda ti da 5+ :wink:Jovanica:Ne ali mislim da u mojoj skoli ima ucenica koje su se kresnule sa jednim profom
e lorditju a ja ko don kihot sa mlinovima na vetar se borim protiv generalizacije... naime pitanje je opšto a ti ga podelio na profe i devijantne curice... pa sad ili u yu žene nisu profesori ili je to opet neka generalizacija... kao kontra utež da vam kažem da je naša profesorica nemačkog baš obožavala "školarce" a i oni nju ,-)Lord of Chaos:Xm, ne bi me zacudilo da ima profana koji bi pristali na to....A i devijantnih cura koje bi bile spremne na isto....
blondi:e lorditju a ja ko don kihot sa mlinovima na vetar se borim protiv generalizacije... naime pitanje je opšto a ti ga podelio na profe i devijantne curice... pa sad ili u yu žene nisu profesori ili je to opet neka generalizacija... kao kontra utež da vam kažem da je naša profesorica nemačkog baš obožavala "školarce" a i oni nju ,-)Lord of Chaos:Xm, ne bi me zacudilo da ima profana koji bi pristali na to....A i devijantnih cura koje bi bile spremne na isto....
Gazdarica:S moje mature dva profesora su otisla s dvije ucenice... Doduse, vise im nisu bile ucenice, jelte...![]()
I uopste me nije iznenadio postupak njih dvojice, jer se po njihovom ponasanju uvijek primjecivalo da bi opalili neku od ucenica... Uostalom, sretala sam jednog od njih i po zurkama... Uvijek je neku curicu vodio za rucicu, dok mu je zena zavrsavala faks u Beogradu...![]()
E sad, i moja drugarica iz odjeljenja sforcala je bila na maturi na jednog treceg profesora, ali nije imala sanse da ga smota... Iako mladji od druge dvojice, ovaj je imao strogo profesionalan odnos prema djacima...
pa dobro , onda nezno po guzi ... pruticem ili sakom :wink:Gazdarica:Ah, on je njezna umjetnicka dusa... Kakav prut, sta ti je...![]()
Znam za jednu pricu o profesoru fizickog i jednoj ucenici.... bg srednja skola... bili su dovoljno glupi da ih vide u gradu... slikaju telefonom... i tako dalje...
Profa je dobio otkaz... a malena je ostala zapamcena kao vrlo hrabra i glupa...
Slike jos kruze jer je bilo pre malo vise od godinu dana...
A legenda ce ostati vecno... Bas me zanima sta je bilo sa DIFovcem...![]()
Svaka prica o ebacini djaka i profesora-DIFOVCI...