Brioso
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
Sekstingovati ili obrazovati se?sramota.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sekstingovati ili obrazovati se?sramota.
obrazovati se na taj nacin!Sekstingovati ili obrazovati se?
Koji način predlažeš?obrazovati se na taj nacin!
u cilju sto boljeg rezultata,privatni casovi.Koji način predlažeš?
Privatno i uživo. Što smo naučili, naučili smo.u cilju sto boljeg rezultata,privatni casovi.
prvo treba omogućiti učenje, pronaći muškog profesora za forumaše i profesorku za forumašice, onda testovizelim na nedeljnom nivou @RužnaKoLopov da uvedes testove
koga izabrati za gurueprvo treba omogućiti učenje, pronaći muškog profesora za forumaše i profesorku za forumašice, onda testovi
I nije
sekstingtujete
nego sekstingujete.
Verujem da se autor neće naljutiti što sam stavila pravilno
pa to treba vidjeti u sklopu teme, tko ima kakva iskustva, reference... ozbiljan je to posao, mislim da bi postavljačica teme trebala predložitikoga izabrati za gurue
pa to treba vidjeti u sklopu teme, tko ima kakva iskustva, reference... ozbiljan je to posao, mislim da bi postavljačica teme trebala predložiti
Meni se javila jedna dobra duša u pp pravi dzentelmen Kaže ako želim u svaka doba će vezbati samnom da od temelja naučim gradivo
Vama se izgleda niko nije javio
a ništa, stavi nas u konferencijski poziv/chat
a ništa, stavi nas u konferencijski poziv/chat
ja volim 1 na 1 ako ne neko pitaa ništa, stavi nas u konferencijski poziv/chat
ok, onda neka se javljaju u inboxja volim 1 na 1 ako ne neko pita
@Jugoslav Čvarak ?Meni se javila jedna dobra duša u pp pravi dzentelmen Kaže ako želim u svaka doba će vezbati samnom da od temelja naučim gradivo
to mi uopste nije bitno..samo da dozivim orgazam..jel se secas sa kim?
Ne, mi se javljamo njima.Meni se javila jedna dobra duša u pp pravi dzentelmen Kaže ako želim u svaka doba će vezbati samnom da od temelja naučim gradivo
Ovde.Vruci razgovori i gde ste to naučili ?