Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sdc17285-2.jpg

sdc17287-1.jpg

:per:

Врхунски је осећај возити се без карте :worth:
Мислим, знам да то није у реду, али од тога што хоћу да истерам правду, истераћу само паре из пџеа :mrgreen:
Приметио сам да шверцују и стари и млади. Како се бус приближава станици, тако сви снимају има ли кога у прслучету :brus:

И да...некада се из буса излазило на жељеној станици, а сада излазак из буса зависи од тога ко ће ући :hahaha:

Ево мало и нових вести поводом акција ГСП (Гледај Своја Посла) :mrgreen:

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=73891

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=73258

Има још једна ствар коју ћу да истражим у сарадњи са фирмом која је предмет наше дискусије. Дакле, да ли контролори обављају своје активности и на линији 108, која саобраћа на релацији Омладински стадион - Рева. Тај аутобус је Тексас у малом и чуо сам разне приче које су у вези са овом линијом. Занима ме да ли се и тамо прегледају карте путницима, или су на удару само они који се возе линијама 16, 23, 77, 95....итд :rtfm:

Zbog sprečavanja švercovanja u gradskom prevozu, putnici će od sutra morati da pokažu kartu ili mesečnu markicu na polaznim stajalištima, saopšteno je iz GSP "Beograd".
:rotf::rotf::rotf::rotf:

Na početnoj stanici će se ulaziti isključivo na prednja vrata, gde će se karta ili markica dati na uvid vozaču ili radniku GSP-a.

U suprotnom, ko ne pokaže kartu ili markicu, neće moći da koristi prevoz, upozoreno je u saopštenju.

Zbog sprečavanja švercovanja u gradskom prevozu, putnici će od sutra morati da pokažu kartu ili mesečnu markicu na polaznim stajalištima, saopšteno je iz GSP "Beograd".

Na početnoj stanici će se ulaziti isključivo na prednja vrata, gde će se karta ili markica dati na uvid vozaču ili radniku GSP-a.

U suprotnom, ko ne pokaže kartu ili markicu, neće moći da koristi prevoz, upozoreno je u saopštenju.

definitivno se vozim minibusom.:)

:rotf:
svakoga dana u svakom pogledu gsp me sve vise nasmeje.odusevljavaju me do imbecilnosti:zcepanje:

danas sa stanice,u tramvaju 7,moj sin (zvani postenjacina) kupio kartu i ponistio,i dao mi
:evil:
mislim stvarno....imam skroz nevaspitano dete i vise se ne vozim sa njim

o boze :lol: kretenizam...bas me je danas zatekla ta situacija,vozac je otvorio samo prednja vrata a nas desetak je tri minuta stajalo pored autobusa u fazonu wtf :confused:
kasnije nam je vozac objasnio o cemu se radi...

U NS je ovo uvedeno pre par meseci..i na moju zalost-funkcionise.i nije smesno.:dash:
MORAS da kupis kartu i. Ali ako si brz, kad otvori srednja i zadnja za izlaz, a to je odprilike kad svi udju na prednja,dok ljudi silaze ti ULECES.:zper:

Ja danas platila doplatnu kartu - budala!
Zena mi kaze u autobusu, kada je videla da sam platila doplatnu kartu, da sam mogla da ridzovanu trazim da kupim obicnu kartu. Jel to istina? :sad2:Jeli istina? :sad2:Imam li ja to pravo? Jesam li upravo procerdala 1500 dinara nizasta? Uffff....satima posle toga sam bila u totalnom rastrojstvu i besu...:besna::rida:
Ponekad stvarno.... osecam se kao da za sve druge ljude postoje jedna tacno utvrdjena pravila a za mene neka cudna deseta...

Back