Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
juce sam bila u velikom maksiju i kupila svasta nesto.dodjem kuci,pogledam racun,i otkrijem da se kasirka zeznula i nije mi otkucala 120d za banane.
nije mi bilo daleko,ali se nisam vratila da reklamiram racun jer znam da mi ne bi poverovali:lol:

odgovor na temu-da svercujem se u maksiju:cool:

U NS je ovo uvedeno pre par meseci..i na moju zalost-funkcionise.i nije smesno.:dash:
MORAS da kupis kartu i. Ali ako si brz, kad otvori srednja i zadnja za izlaz, a to je odprilike kad svi udju na prednja,dok ljudi silaze ti ULECES.:zper:

Nije isto kao u Beogradu. U Beogradu ovo važi samo za početnu stanicu, pošto je takav princip nemoguće realizovati na svim stanicama. Na prometnim terminusima stoje kondukteri ispred vrata (Zeleni venac,Trg republike itd) i proveravaju da li imate kartu kod sebe, te ako je imate oni vam je pocepaju :mrgreen: Ali, ne razmišljaju o tome da ako ja uđem na drugoj stanici i sam pocepam kartu ako slučajno uđe kontrola sa izgovorom da sam ušao na prvoj, te da mi je njihov službenik pocepao :lol:
Službenu informaciju o "terminusnoj kontroli" sam postavio u temi "gradski prevoz".

poz

pa da....ko ih šiša, opet bio neki smrdljivi raspali autobus...:confused:
čujem da su ona plaćanja za đuture opomena produžili do 10. septembra.
pitam mm-a: ''jesu li te vatali ridžovani u busu?''.
kaže on: ''neeeeeeee, otkud ti to?''
rekoh: ''daj bre jmbg!''
odem na sajt gsp-a i imam šta da vidim - kebali ga 5 puta :eek: i rekoh mu da uplati 2 soma, inače neću da plaćam sudske troškove...a on nije uplatio, pa mi je sada drago što su produžili do 10. septembra, ako sam dobro čula.

Poslednja izmena:
Greba zna sve fazone:per:
Danas bila reportaža na Studiu B,kao portparol GSP-a na stanici kod Sava Centra govori o hvatanju i čak snimaju kako ljude izbacuju iz vozila(tačkasti sistem) Iako ne podržavam šverc,ovi bi mogli malo da popuste,nemamo nemačke standarde...Inače sećam se da 80.-tih i početkom 90.-tih nije bilo potrebe za kontrolorima jer su ljudi po navici kupovali karte ''pantljičare''.Neko obezbede standard narodu pa nek onda prodaju karte.

Back