- Poruka
- 28.796
Osvezavaju se redovi .novim neplatisama....

velkom tu d klab,evribadi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osvezavaju se redovi .novim neplatisama....

Zbog sprečavanja švercovanja u gradskom prevozu, putnici će od sutra morati da pokažu kartu ili mesečnu markicu na polaznim stajalištima, saopšteno je iz GSP "Beograd".
Na početnoj stanici će se ulaziti isključivo na prednja vrata, gde će se karta ili markica dati na uvid vozaču ili radniku GSP-a.
U suprotnom, ko ne pokaže kartu ili markicu, neće moći da koristi prevoz, upozoreno je u saopštenju.

Zbog sprečavanja švercovanja u gradskom prevozu, putnici će od sutra morati da pokažu kartu ili mesečnu markicu na polaznim stajalištima, saopšteno je iz GSP "Beograd".
Na početnoj stanici će se ulaziti isključivo na prednja vrata, gde će se karta ili markica dati na uvid vozaču ili radniku GSP-a.
U suprotnom, ko ne pokaže kartu ili markicu, neće moći da koristi prevoz, upozoreno je u saopštenju.

eeee,koji si zec kršak

kretenizam...bas me je danas zatekla ta situacija,vozac je otvorio samo prednja vrata a nas desetak je tri minuta stajalo pored autobusa u fazonu wtf 

E grebićka...Mada jeste vrućina.ne svercujem se,jer nigde i ne izlazim![]()

`tedoh reci-ne izlazim nigde dalje od centra....zato ne koristim prevoz![]()
opasnica.
Jeli istina?
Imam li ja to pravo? Jesam li upravo procerdala 1500 dinara nizasta? Uffff....satima posle toga sam bila u totalnom rastrojstvu i besu...

.ali, mm-a ufatiše 5 puta, a nije platio ovo što je mogao do 10. jula....jao, samo neka stigne tužba, izbaciću ga bez padobrana kroz prozor.

bilo pre neki dan na tv-u
snimak kako nose gomile kutija u sud zbog podizanja tuzbi![]()