- Poruka
- 132.055
a sto bas iz amerike?Ne bih da ti rušim Snješka ali "došla mi tetka iz Amerike" je pristojni način da kažeš da se "pereš"![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto bas iz amerike?Ne bih da ti rušim Snješka ali "došla mi tetka iz Amerike" je pristojni način da kažeš da se "pereš"![]()

A nemam pojma, valjda nekad bilo predaleko za imati tamo tetkua sto bas iz amerike?![]()
sad mi je jasan onaj vicA nemam pojma, valjda nekad bilo predaleko za imati tamo tetku![]()
A nama ženama taj pojam ne treba. Mi ne prdimo, mi ispuštamo balončiće sa šljokicama koji mirišu na dugu i zvuče kao smijeh jednorogamislim zasto ne "iz unutrasnjosti"
a ne ..to je kad prdnes .

ljubicicaA nama ženama taj pojam ne treba. Mi ne prdimo, mi ispuštamo balončiće sa šljokicama koji mirišu na dugu i zvuče kao smijeh jednoroga![]()

Ne znam kako je nastao stid vezan za tu sasvim prirodnu pojavu.a stid je nastao jer nisi skapirala izraz?
ma gde stid..znam neke koje su volele i seks tokom toga..ja bas i nisamNe znam kako je nastao stid vezan za tu sasvim prirodnu pojavu.
Nije to samo moj stid. On je kolektivan, prastari. Ako u našem jeziku
ne postoji ni reč za menstruaciju, onda je jasno da se radi o nečemu
što ne zaslužuje ni da se imenuje.

A Dugin poljubac?ma gde stid..znam neke koje su volele i seks tokom toga..ja bas i nisam![]()

a ti nisi gurala sapurinu?
Strasno zensko negiranje svega vezanog za reprodukciju. Briga da se muskarac slucajno ne uplasi, uvrijedi ako vidi nesto tamo dole a nije vezano za njegov cist uzitak.Ne znam kako je nastao stid vezan za tu sasvim prirodnu pojavu.
Nije to samo moj stid. On je kolektivan, prastari. Ako u našem jeziku

Одговор је у религији која је учила да је жена нечиста током циклуса и да зато није било дозвољено да улази у храм док циклус траје, да га не оскрнави крвљу.Ne znam kako je nastao stid vezan za tu sasvim prirodnu pojavu.
Ма постоји, менсис (старија) и месечница (новија).Nije to samo moj stid. On je kolektivan, prastari. Ako u našem jeziku
Kladim se da si onu "1000 zašto-1000 zato" znao napametОдговор је у религији која је учила да је жена нечиста током циклуса и да зато није било дозвољено да улази у храм док циклус траје, да га не оскрнави крвљу.
Ма постоји, менсис (старија) и месечница (новија).

Волео сам је, али се искрено не сећам ама баш ничег из ње. Углавном сам је читао као клинац, после 10. године је више нисам ни видео.Kladim se da si onu "1000 zašto-1000 zato" znao napamet![]()