Da li se izivljavate nad zenama?

Намера је да тема оде у овом правцу:
Жене се иживљавају на мушкарцима (које, када, где???)
Да ли се ви иживљавате над женама (одговори ће бити не)
Постављач теме закључује како су мушкарци жртве злих жена

Знам за гомилу примера иживљавања над женама и то у буквалном смислу.
За иживљавања над мушкарцима не, знам за пар примера мушкараца који су субмисивни својим женама, али они су иначе субмисивни скоро свима по природи и буквално једва да умеју да се изборе за себе.
isto je i sa zenama, osete se sadista i mazohista, ako nisu kompatibilni u tom smislu ne bi ni mogli da se privuku, a ako bi se i privukli, to bi puklo odmah

razumem zrtve i zao mi je, ali su njih vise unesrecili roditelji napravivsi od njih ljude koji trpe svasta nego oni koji ih maltretiraju (vazi za oba pola)

znam da ce ovo izazvati bes mnogih, ali ako cemo iskreno...

- - - - - - - - - -

samo muskarac psihopata i oni sa malim pisama to rade
normalan muskarac se ne izivljava vec uziva u zeni i sa zenom
ali samo pod uslovom da nadje pogodnu partnerku za tu vrstu ponasanja, nije dovoljno samo da zele da maltretiraju nekoga

Ja mislim da se muskarci izivljavaju nad zenama....pazi , prosecan seljak, sta ce da radi nego da se izivljava da bi se osetio zadovoljnim...
Kad to radi sa svima, to radi i prema zeni....ona mu vraca na drugi nacin i oni su zadovoljni 1 1....
Ona ce njega u mozak, on ce nju po faci, nekad je i takva igra...

Ja ne volim te animalne igre izivljavanja, ali priznajem da muskarci to rade....
Ali zauzvrat ja niti radim niti zelim da ona to radi na meni...zato i ispadam zenomrzac kad napadam zene koje misle da je to normalno.....bajo , srpski nacin...
Tu se precutno tolerise i precutkuje ponasanje, javno smo finjaka, a ebem ja njega u mozak kad mogu a zvizne ili ebe on mene u mozak kad moze....i javno opet zajedno i slozno...
Seljacka posla...

I u vecini je......

Prevare u seksu su tu samo lazna prica...
Retko kad je prevara posledica male kite, ili velikog libida zene, uglavnom je to seljacki mentalitet sladje kod drugoga, ili da se oseti zivom i svojom...
Ako joj se moze prevarice samo da bi prevarila...
A i njemu ce se namestiti ponuda pa ce i on tako...

Srpska posla ponovo...

Hmmmm, pazi , ovo sto si rekao je toliko provokacija da je neistina, ali hajde.....jasno ti je da 99,999% Srbije cine seljaci....
I oni sto nisu seljaci po ponasanju, seljaci su po svesti, ali se oni ne izivljavaju.....
Tako da nije da ti izjava pada u vodu, samo si blokirao drugima taj isti izgovor.......heeheheheheh

Ako su krimosi, pijandure, probisveti itd onda da, ima takvih muškaraca. Kod žena je to generalno ispoljenija situacija koja potiče od onog ''žensko sme da ošamari muško bez posledica''.

Đentlmenska vremena. Nekada davno u nekoj zemlji ko zna gde.

Prava istina je da žensko često ne zna ni šta hoće, a to je glavni problem i za njega, a i za nju. Stvara frustracije.

Žensko koje zna šta hoće je sexy.

I kako posle da im ne kazes da su curke.....
Abe Patak nemoj da si ljubomoran, promeni priču poprilično pa da i tebe malo obožavaju. Shvati nema više Lexe, levodesno i one učiteljice iz Zrenjanina (zaboravih nadimak), otišle su dalje a ti i dalje osta da drviš ista slova po forumu koje nas ostale mrzi da čitamo ne zato što nismo dosegli tvoj nivo spoznaje sveta (po tebi) već što stvarno pišeš gluposti i generalizuješ više nego najočajniji oženi se domaćine wannabe (po svima ostalima). Da te ne savetujem da nađeš kakvu da zagine_muški, ipak imam obzira prema nerođenoj deci.

Back