Rigel
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Pa vidi, meni je bitno da mene zadovoljava. Ti spusti standarde, ako neš nije problem, staviću ti i nogu ako treba 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje da ga nemas nego da ti je mali![]()
isto je i sa zenama, osete se sadista i mazohista, ako nisu kompatibilni u tom smislu ne bi ni mogli da se privuku, a ako bi se i privukli, to bi puklo odmahНамера је да тема оде у овом правцу:
Жене се иживљавају на мушкарцима (које, када, где???)
Да ли се ви иживљавате над женама (одговори ће бити не)
Постављач теме закључује како су мушкарци жртве злих жена
Знам за гомилу примера иживљавања над женама и то у буквалном смислу.
За иживљавања над мушкарцима не, знам за пар примера мушкараца који су субмисивни својим женама, али они су иначе субмисивни скоро свима по природи и буквално једва да умеју да се изборе за себе.
ali samo pod uslovom da nadje pogodnu partnerku za tu vrstu ponasanja, nije dovoljno samo da zele da maltretiraju nekogasamo muskarac psihopata i oni sa malim pisama to rade
normalan muskarac se ne izivljava vec uziva u zeni i sa zenom
Vidimo u danasnjem vremenu da se zene izivljavaju nad muskarcima.
Da li vi to isto radite zenama?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Vidimo u danasnjem vremenu da se zene izivljavaju nad muskarcima.
Da li vi to isto radite zenama?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
samo muskarac psihopata i oni sa malim pisama to rade
normalan muskarac se ne izivljava vec uziva u zeni i sa zenom
Nemojte pogresno da me shvatite drustvo...
Ali ja bih sada sve vas skinuo gole, polio katranom i perjem i stavio da jurite nevidljiv ***** na glavnom trgu.
Jel bi to bilo izivljavanje?
- - - - - - - - - -
Evo smajli:![]()
nego što misliš da se samo seljaci ne iživljavaju ?
bolje maji ***** u ruci neg dildo na grani..
Abe Patak nemoj da si ljubomoran, promeni priču poprilično pa da i tebe malo obožavaju. Shvati nema više Lexe, levodesno i one učiteljice iz Zrenjanina (zaboravih nadimak), otišle su dalje a ti i dalje osta da drviš ista slova po forumu koje nas ostale mrzi da čitamo ne zato što nismo dosegli tvoj nivo spoznaje sveta (po tebi) već što stvarno pišeš gluposti i generalizuješ više nego najočajniji oženi se domaćine wannabe (po svima ostalima). Da te ne savetujem da nađeš kakvu da zagine_muški, ipak imam obzira prema nerođenoj deci.I kako posle da im ne kazes da su curke.....