-Northerian-
Ističe se
- Poruka
- 2.056
ja odsviram rif iz pesme Nemo svakoj goticarki koju navatam 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

imam želju da počnem ponovo sa klavirom, ili čak violinom. Al to zahteva puno truda i posvećenosti, a ne verujem da imam vremena za sve to
Krepto, znam to i nije problem proste pesme da sviram, one od 3-4 akorda... Nije problem ni ostale, msm teze, ali jeste jer ne mogu bez njega...Ono sto na netu pokazuju ne zvuci uopste kad ja sama probam...kao da nesto ne stima... Npr. solo za tisinu sa neta je bio pretezak i nije nikako zvucalo, a on mi je pokazao i lakse je i bolje...To mi je problem...Ne znam kako da se osamostaljujem malo...

a sto se solaza tice, sto vise vezbas to ces bolje svirati... kad sam krenuo da sviram sve je zvucalo sporo i neujednaceno a sad nakon mnogo vebanja bas kul
Ja sam htela da pitam ovde neke gitariste, posto sam malo zbunjena...
Idem ja na gitaru jedno par meseci i sad sviram tako neke pesme, ali je problem sto on meni pokaze kako se to radi, ja odsviram, ali bih ja da probam nesto sama kuci, necu sad do kraja zivota da mu placam casove...a ne mogu da slusam muziku i da probam, jer ne znam jos uvek sve akorde, a ako skinem sa neta to bude skroz nesto drugo od onoga kad mi on pokaze...Znaci, da ne pisem sastav sad ovde, probala sam da skinem akorde sa neta, ali ne zvuci nikako...Dajte mi predlog neki...
serete svi
redom
kada sam krenuo da sviram imao sam ispodprosecan sluh, ali sam ga vremenom izostrio
kako
drzanjem ritma uz muziku, bilo kakvu
a i sto vise sviras sluh ti je bolji
sto se pevanja tice, talenat je bitan ali i precenjen
i pevanje se isto vezba kao i sviranje, raspon glasa se siri vezbom
sad, neko u pocetku moze da otpeva vise oktava od ostalih ali vezbom dosta moze da se uradi
Kakvih bre sine vise oktava? Madre de dios........ja sam pocetnik, i pevam 5 oktava, zovite me Maraja Keriiii hehehe, nauci prvo sta znaci "oktava".....A i koj ku_rac, kao da je samo raspon glasa bitan u pevanju, to je najmanji problem za jednog pocetnika..
Useru nemoj vise da filozofiras i kenjas o gospodarima i robovima...Samog sebe smatras "gospodara", a ne vidim po cemu si bolji od ostalih?
hahahaha. pa nisam ja rekao da mogu, ali si ti rekao to. kao da je oktava jedan ton hahaha, pa sad neko moze da otpeva "vise oktava od drugog", a ne postoje samo boja i raspon u pevanju.... Mogu i druge stvari vezbom da se popravljaju, ali sta ja to pricam kad ja ne idem na casove pevanja, sam to kad radis, mnogo teze ide...raswpon je generalno najbitnija stvar na koju mzoes da utices u pevanju, boja je bitna ali ne mozes mnogo da je promenis, kapish
do re mi fa sol la si do mrki pederu
jedna oktava
odes opet
***** mozes 5 oktava

Nije on rekao da je oktava jedan ton, nego ti ne znaš šta je to. I da, raspon glasa se meri po tome koliko oktava možeš da otpevaš.
Normalno da postoji, pogotovo kod pevanja, neko ko nema sluha, moze da vezba koliko hoce, dzaba mu.. A sto se tice gitarista, pa bb king ne zna ni jednu notu da procita, pa je cale.....miki ubica
Pričajte šta hoćete, ako mislite da talenat ne postoji što onda vi niste tha best muthafuckas in the world?