- Poruka
- 131.640
Kad znam ko ce biti banovan? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoćeš stvarno da ti sredim odmorKad znam ko ce biti banovan?![]()
duhovitost level beskonačnoKad znam ko ce biti banovan?![]()
Kad znam ko ce biti banovan?![]()
To ti je zbog slike svinjske lopatice.Što moderacija ne ukinu forum politika ako im smeta?!?? Mene isti moderator banuje po 10 puta zaredom to pre nije moglo. Nakači ti se i banuje non stop ako ništa onda za pravopis.
duhovitost level beskonačno
ti si dobio poene za ovo. Nakači ti se i banuje non stop ako ništa onda za pravopis.
Iebo te hitler u prkno.
Za takve junake imamo terazijske bandere![]()
Aha. Meni ionako dodeljena uloga veštice početnice, dakle ćiribu ćiriba i puff, ode članKad znam ko ce biti banovan?![]()
Za to mogu i veštice da se pobrinuJesi. Ali druga liga vidovnjaka. Da bi bio prva, moraš da " vidiš" ko se od banovanih reinkarnirao sa novim nickom i VPN-om.
Ma napraviš brdo naloga kao i ja i libo te...Što moderacija ne ukinu forum politika ako im smeta?!?? Mene isti moderator banuje po 10 puta zaredom to pre nije moglo. Nakači ti se i banuje non stop ako ništa onda za pravopis.
Kad znam ko ce biti banovan?![]()
mislis, mnogo spamujem?Било би занимљиво ..онако демократски ..да тебе неко банује ....Није да ниси заслужио
ugledajte se na Stojka i sve će biti u redu
Stojkobot njega niko ne diraugledajte se na Stojka i sve će biti u redu
![]()
Stojkobot njega niko ne dira![]()
Ma napraviš brdo naloga kao i ja i libo te...![]()
evo još malo materijala:Odma mu nogu u dupe tamo odakle je došo zbog zloupotrebe Radovana.![]()