Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Kako mogu da znam, da li sam pametna ili glupa. Pustite one glupe testove inteligencije. Oni su glupi. Dakle, kako vi znate, da li ste glupi? Kako znate da niste glupi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mogu da znam, da li sam pametna ili glupa. Pustite one glupe testove inteligencije. Oni su glupi. Dakle, kako vi znate, da li ste glupi? Kako znate da niste glupi?
Vjeruj meni...ja ti kazem (a,ne pitaj me kako znam) da nisi glupa,vec bas nasuprot,...izrazito inteligentna....![]()
Mislim da pamet nema puno veze sa IQ. Dzaba mi sto mogu resiti svaki logicki zadatak ako ne znam mnogo stvari opste kulture i nisam upucen u sve![]()
Ako ti ljudi govore da si pametna..onda smatraj da si pametnija od tih ljudi....
meni ceo zivot ljudi govore da sam ono dosta pametan decko...i uvek sam se isticao u raspravama,brzini ucenja,shvatanju procitanog,snalazenju....ako si bila bolja od vecine u tim nekim stavkama koje definisu pametnu osobu..onda si pametna...
Jesam, ali ti ljudi su bili glupi.
Da li su tvoje zelene oci lepse od ostalih zelenih ociju?
Cinjenica je da smo svi glupi. Tuzno je samo sto to mnogi nevide ili jednostavno ne zele da prihvate.
Mi smo toliko nemocni pred zivotom, da nemamo apsolutno nikakvo pravo da tvrdimo da smo inteligenti i samim tim da imamo neko resenje.
Zato, mani se tih glupih pitanja.
Ustvari...aspolutno ne...
mi imamo da se poredimo iskljucivo sa zivim organizmima..od kojih smo mnogo inteligentniji....ja nznam da postoji bilo sta drugo organsko sto je pametnije od nas..samim tim...jako smo inteligentni....da bi mogao da kazes da smo glupi..morao bi da imas neko bice sa kojim bi smo se mogli porediti.....
sto se tice nemoci.....zasto smo nemocni..zato sto nismo u stanju da izbegnemo neminovan proces prelazenja materije iz jednog u drugo stanje..nismo mogli da idemo u svemir pre 200 godina...i bilo je nzamislivo da bi smo mogli jednog dana....
....blah..kakvu kolicinu gluposti si ti napricao.....uzas..![]()
izvini sto sam ti povredio ponos.
Izvini sto si ostao bez reci...![]()
izvini sto sam ti povredio ponos.
kakvu to mi imamo inteligenciju i kontrolu nad zivotom? niti razumemo nastajanje zivota, niti razumemo kako je sve nastalo, niti razumemo sve nauke kako treba, niti poznajemo odakle smo dosli, niti poznajemo gde cemo, niti poznajemo sebe, niti znamo kad smo i sta nas cini srecnim, niti poznajemo drugo, niti znamo sta je dobro za nas, niti znamo sta je lose za nas. priznao to ili ne, druze, mi smo svi vodjeni samo prostim instiktom nagadjanja.
i jos jednom izvini sto sam ti povredio ponos.
a jel se pitas zasto sam rekao i cak tvrdim da sam ti ponos povredio?
Dosli smo...iz majcine utrbe...kada je ocev spermatozoid imao spoj sa majcinom jajnom celijom....9 meseci razvijajuci se.....Znas gde..pod zemlju...ili u krematorijum..i odatle...nasa materija menja svoje stanje..pocinjemo da trulimo u zemlji..i kroz milione godina...idemo u naftu......
Nauka nudi objasnjena...koja ti nudis...da nas je bog stvorio za 6 dana.....trudim se da ne napadam vernike...ali ti si vec smesan..
Prosvetli me vernice..pitam se...