Zelena milja
Poznat
- Poruka
- 8.092
Lepo.Od psihijatra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo.Od psihijatra.
Jok
Nista u tome nije lose posjetiti psihijatra ni lepo ni ruzno ,sasvim normalna stvar ako ne mozes da primis pozitivnu energiju koju ti neko salje nesto nije u redu.
Nešto nije u redu ni kada se dele usiljeni i lažni komplimenti. Mogli bi i oni kod psihijatra.Nista u tome nije lose posjetiti psihijatra ni lepo ni ruzno ,sasvim normalna stvar ako ne mozes da primis pozitivnu energiju koju ti neko salje nesto nije u redu.
Tačno. Moje " lepo " je bilo ironično.Neprihvatanje komplimenta ne znaci da coveku treba strucna pomoc
vec da je drugacija licnost od ostalih...
To nije usiljeno , za mene je sve fantasticno, dobro se osjecam i kad mi doneses kafu np na poslu kazem ti da si fantasticna i da te volim tj samo dijelim pozitivnu energiju.Nešto nije u redu ni kada se dele usiljeni i lažni komplimenti. Mogli bi i oni kod psihijatra.
Laskanje, znači.To nije usiljeno , za mene je sve fantasticno, dobro se osjecam i kad mi doneses kafu np na poslu kazem ti da si fantasticna i da te volim tj samo dijelim pozitivnu energiju.
Ma znamTačno. Moje " lepo " je bilo ironično.
naravno od kojeg se svi osjecaju lijepo.Laskanje, znači.
Ne bih rekla.naravno od kojeg se svi osjecaju lijepo.
Kako je to moguce ,kad hocu da se provucem na brzinu i dobijem neki dokument ili slicno,uvijek komplimenti pale, zene na salteru me gledaju veoma ljuto ali mi daju sto trazim, znaci opet vole komplimente. mislim da svi nesvjesno volimo komplimente mada se osjecamo nelagodno u tom momentu.Teško i nerado.
Ponekad ih se blago groznim.![]()
Zavisi i od koga su.Kako je to moguce ,kad hocu da se provucem na brzinu i dobijem neki dokument ili slicno,uvijek komplimenti pale, zene na salteru me gledaju veoma ljuto ali mi daju sto trazim, znaci opet vole komplimente. mislim da svi nesvjesno volimo komplimente mada se osjecamo nelagodno u tom momentu.
to najviseZavisi i od koga su.![]()
Da i to igra uloguZavisi i od koga su.![]()
Боли ме .... за комплиментима.