Да ли сада Ћамил Дураковић води Републику Српску?

Kurki i Gavran ne treba da se jede na Srbe.Velikomuslimanska ekspanzionistička politika Alije Izetbegovića koju su nastavili njegovi naslednici,demografski je prepolovila Muslimane u BIH.Gospodin Radovan Karadžić bio je za komprimisna rešenja a ludi Milošević je išao toliko daleko da je predlagao nekakvu labavu federaciju koja bi više bila konfederacija nudeći zadržavanje unitarnog uređenja SR BiH u skraćenoj SFRJ.

Kurki i Gavran ne treba da se jede na Srbe.Velikomuslimanska ekspanzionistička politika Alije Izetbegovića koju su nastavili njegovi naslednici,demografski je prepolovila Muslimane u BIH.Gospodin Radovan Karadžić bio je za komprimisna rešenja a ludi Milošević je išao toliko daleko da je predlagao nekakvu labavu federaciju koja bi više bila konfederacija nudeći zadržavanje unitarnog uređenja SR BiH u skraćenoj SFRJ.
Ne jedim se ja, nego samo oni da ostanu gde su i ne dolaze busom da glasaju za Vučića.
Ako žele da izginu zarad Dodika i sranja, slobodna volja. Da ne bude posle da im niko nije rekao da NATO vodi glavnu reč na Balkanu, pa kad bude repriza 90ih, i kada budu padale bombe po Banja Luci kao po BGu 99e, da ne bude "******* "

Ne jedim se ja, nego samo oni da ostanu gde su i ne dolaze busom da glasaju za Vučića.
Ako žele da izginu zarad Dodika i sranja, slobodna volja. Da ne bude posle da im niko nije rekao da NATO vodi glavnu reč na Balkanu, pa kad bude repriza 90ih, i kada budu padale bombe po Banja Luci kao po BGu 99e, da ne bude "******* "
Dirljiva je tvoja zabrinutost Zićri :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Srpski narod mora da se brani zajedno, od Gline, do Budve i gore do Horgoša.

Srpski narod mora da se brani zajedno, od Gline, do Budve i gore do Horgoša.
Ko će da brani? Ako ima ludih da ginu, slobodno.
Ne seri Zićrija !
Ne razumem šta to znači. Ali hvala lepo.
Imaš ih u familiji znam.
Iz Bosne nemam, hvala silama.
Dirljiva je tvoja zabrinutost Zićri :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Ne znam sta to znaci, ali da li to znači da bi išao da ratujes?

Ko će da brani? Ako ima ludih da ginu, slobodno.

Ne razumem šta to znači. Ali hvala lepo.

Iz Bosne nemam, hvala silama.

Ne znam sta to znaci, ali da li to znači da bi išao da ratujes?
Neće te niko pitati da li hoćeš ili nećeš u rat.Ustvari pitaćete ali alternativa je da te u slučaju da odbiješ streljaju odmah što ti je manje strašno nego da pogineš u borbama za oslobođenje Tuzle.

Vama ne treba država.Niste je zaslužili imat.
Ja sam rođen u Srbiji i mi već imamo državu, koja se raspada zahvaljujući UDBI, mafiji i komunjarama na vlasti.
Pa ti ne shvataš da ne možeš Gavranu pretiti i izrugivati se "Beogradskim pašalukom" kad on to priželjkuje. Zameraš se Srbima, što je Gavranu bio cilj da postigne.
Ja lepo kažem da mi iz Srbije i ostali Srbi iz okoline nismo isto, pa nije ni čudo što imamo Makedoniju, CG, Srbiju itd. Ista krv, mentalni sklop se ne uklapa.
Ali eto vidiš, ja pričam da ne bude rata jer će opet biti poraz, a prekodrinac meni preti BG Pashalukom.

Neće te niko pitati da li hoćeš ili nećeš u rat.Ustvari pitaćete ali alternativa je da te u slučaju da odbiješ streljaju odmah što ti je manje strašno nego da pogineš u borbama za oslobođenje Tuzle.
Što da ga streljaju, kad se može iskoristiti za otkrivanje minskih polja. :D

Back