ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.320
Pazi još da ti ne kažem šta stavljam od priloga u pljeskavicu.Koje mesto u Šumadiji konkretno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi još da ti ne kažem šta stavljam od priloga u pljeskavicu.Koje mesto u Šumadiji konkretno ?
Daj ne budi konj celog života.Da to je istina.Podmukli ste isto ko i muslimani.
Pazi još da ti ne kažem šta stavljam od priloga u pljeskavicu.
Ti misliš da bi iko javno o onome što je tajno. Ja ti barem otvoreno kažem, sad verovao ti ili ne, to je do tebe.Daj ne budi konj celog života.
Ovi što se izdaju za Šumadince i Srbijance pa govore protiv Srpske i Srba iz BiH, nemaju jednog jedinog čoveka koji to govori javno. Što znači da su malobrojna grupa čudaka i tako ih treba tretirati.
A to sve Srbijance i Šumadince proglašavaš jednakim njima, iako u tome nema istine, i onda ih sve prozoveš i izazivaš podele.
Ne može biti normalan čovek koji kaže "Mi iz Srbije nismo za bratstvo sa Rusima, jesmo za nato" a NSPM ankete u Srbiji kažu 87% protiv sankcija Rusiji, i 88% protiv nata.
Glupo je da ih tretiraš kao da oni stvarno govore u ime Srbijanaca. To mnogo više radim ja.
Nisam, na tvoju žalost.
U čemu je onda problem da kažeš iz kog si mesta u Šumadiji ? Kažeš tu je pola pola domaći s jedne i Krajišnici i Srbi s Kosova i Metohije s druge strane.Zašto bi to neko imao razlog da krije ?Nisam, na tvoju žalost.
Ti misliš da bi iko javno o onome što je tajno. Ja ti barem otvoreno kažem, sad verovao ti ili ne, to je do tebe.
Jesam li ja rekao da sam za NATO? Pokazi gde sam ja izjavio da sam za NATO? Izvoli.
***** te izraz Srbijanac. Jesi li ti preko Drine došao u Srbiju ili voliš da koristis ustaški i muslimanski rečnik?
Занимљиво, за тебе Косово није Србија?Samo u Srbiju da mi ne dolazite. Pravac na KiM ili možda u Rašku, da se osećate kao kod kuće.
Koji deo te zanima?U čemu je onda problem da kažeš iz kog si mesta u Šumadiji ? Kažeš tu je pola pola domaći s jedne i Krajišnici i Srbi s Kosova i Metohije s druge strane.Zašto bi to neko imao razlog da krije ?
Zićrija,ja bih rekao da ne možeš bez pomoći googla da nabrojiš dva mesta u Šumadiji ?
Занимљиво, за тебе Косово није Србија?![]()
Tvoja fiksacija nije odraz realnosti.
![]()
Idi piši peticiju protiv Snežane Đurišić da se zabrani njena pesma, ako misliš da tvoje razumevanje uvreda i ustaških i muslimanskih izraza ima smilsla.
Po meni nema, nego pričaš gluposti i neistine.
Koji deo te zanima?
Požarevac, Sopot, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Aranđelovac, Kragujevac ?
Možda neka sela? Americ, Rabrovac, Stojnik, Mala Krsna, Velika Krsna, Selevac, Grabovac, Kovačevac ili hoćeš nešto bliže KG, tipa Vlakca, Donje Grbice, Chumic, Cvetojevac, Stragari, Lužnice?
A zašto vi iz Šumadije nazivate Srbe iz Republike Srpske bosančerosima i navijate za muslimane i nestanak Republike Srpske?
Mali Požarevac, Autoput BG prema Kragujevcu
Pitao sam iz kog si ti mesta jer me baš interesujje u koje su se mesto u Šumadiji Krajišnici doselili u većem broju ? Ne postoji racionalan razlog da korisnik krije ako jeste iz Šumadije.
Ja missim Gavrane da si se ti vrlo loše pripremio za ovu ulogu.Ne poznaješ ni osnove geografije Srbije a deklarišeš se kao Srbijanac i Šumadinac.Požarevac ti u Šumadiji![]()
Dzonidzon ti li si?Mali Požarevac, Autoput BG prema Kragujevcu
On nije iz Šumadije.Zašto bi neko iz Šumadije krio iz kog je mesta ?Nije ni kurki iz Šumadije.A zašto vi iz Šumadije nazivate Srbe iz Republike Srpske bosančerosima i navijate za muslimane i nestanak Republike Srpske?
Zašto vi dolazite u glasate za najvećeg izdajnika Vučića?A zašto vi iz Šumadije nazivate Srbe iz Republike Srpske bosančerosima i navijate za muslimane i nestanak Republike Srpske?
Знаш ли одакле идеја за мото "До године на Косову", Израелци су 2000 година имали поздрав "До године у Јерусалиму" и остварили тако дуго прижељкивани повратак, није дакле ријеч о тренутној могућности него у идеји и раду на њој.
Žalim slučaj. Ja jesam iz shumadije, to što se tebi ne sviđa, šta da se radi. Ti navijas za Vučića, koji je Srbiju upropastio... Posle sam ja musliman po tebi, sigurno. Ako sam ja musliman, ti si Shiptar? Jel moze?On nije iz Šumadije.Zašto bi neko iz Šumadije krio iz kog je mesta ?Nije ni kurki iz Šumadije.
Naravno da je to nemoguće dokazati ali rekoa bih da su to neki likovi koji pišu po zadatku,Da šire defetizam.Da opružuju Srpsku da izaziva rat i sl. Ćuli su da je Šumadija najsrpskiji deo Srbije pa svi su svi forumski muslimani izabrali da su iz Šumadije![]()
I kažeš pola pola domaćih prema doseljenicima iz Krajine i Kim a broj stanovnilka povećan za ukupno šest jedinkiMali Požarevac, Autoput BG prema Kragujevcu
A mi radimo na toj ideji gde? Na forumu?Знаш ли одакле идеја за мото "До године на Косову", Израелци су 2000 година имали поздрав "До године у Јерусалиму" и остварили тако дуго прижељкивани повратак, није дакле ријеч о тренутној могућности него у идеји и раду на њој.
Pustimo sad Vučića.Govorimo o tebi.Žalim slučaj. Ja jesam iz shumadije, to što se tebi ne sviđa, šta da se radi. Ti navijas za Vučića, koji je Srbiju upropastio... Posle sam ja musliman po tebi, sigurno. Ako sam ja musliman, ti si Shiptar? Jel moze?
Зашто се сад позиваш на једног мрског пречана, ви би требали да направите културолошки одмак од свих пречана, то није ментални склоп и карактер Срба из Србије.
Ne može jer ja ne promovišem velikošiptarsku propagandu i ne pokušavam da širim defetizam među Srbima.Ako sam ja musliman, ti si Shiptar? Jel moze?