Да ли сада Ћамил Дураковић води Републику Српску?

Странке владајуће већине бојкотоваће пријевремене изборе које жели да наметне ЦИК​

Странке окупљене око СНСД-а јасно су поручиле – бојкотоваће пријевремене изборе које жели да наметне ЦИК БиХ. Република Српска, сагласни су, има предсједника Милорада Додика и идемо на референдум 25. октобра да грађани кажу шта мисле о одлукама неизабраног странца, неуставног суда и ЦИК-а.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=612649

Stvarno, Ćamil vedri i oblači. :D

Минић завршио консултације за састав нове Владе; Сједница НСРС у уторак (ВИДЕО)​

Разговорима са представницима академске заједнице, студената и младих, Савеза општина и градова и Срба из Федерације БиХ, кандидат за предсједника Владе, Саво Минић, окончао је консултације за састав новог кабинета.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=612631

Savo, koji je dobio mandat, valjda od Ćamila, konsultuje se za Vladu Srpske.

Минић завршио консултације за састав нове Владе; Сједница НСРС у уторак (ВИДЕО)​

Разговорима са представницима академске заједнице, студената и младих, Савеза општина и градова и Срба из Федерације БиХ, кандидат за предсједника Владе, Саво Минић, окончао је консултације за састав новог кабинета.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=612631

Savo, koji je dobio mandat, valjda od Ćamila, konsultuje se za Vladu Srpske.
Možda je dobio dozvolu od pukovnika Kurza. :mrgreen:
Kad nema Ćamila Kurza se pita.

Не бенавите, Марлон је Србин из Србије, питајте @Mystic+ и @Lagerta , само је у неком свом трипу.
Našao si koga da pitam. Njih dvoje su sumnjivi kao faul na ivici šesnaesterca. Možda nisu muslimani, ali definitivno ne vole Srbe iz Srpske.
A i ti koji voliš da se preko Drine sukobljavamo, nisi baš kvalifikovan za savetodavca. :lol:

Странке владајуће већине бојкотоваће пријевремене изборе које жели да наметне ЦИК​

Странке окупљене око СНСД-а јасно су поручиле – бојкотоваће пријевремене изборе које жели да наметне ЦИК БиХ. Република Српска, сагласни су, има предсједника Милорада Додика и идемо на референдум 25. октобра да грађани кажу шта мисле о одлукама неизабраног странца, неуставног суда и ЦИК-а.
https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=612649

Stvarno, Ćamil vedri i oblači. :D

Pa dobro

taktika sa bojkotovanjem izbora je inače izuzetno dobro prošla na KiM, šteta je da se ne proba i na drugom mestu

Našao si koga da pitam. Njih dvoje su sumnjivi kao faul na ivici šesnaesterca. Možda nisu muslimani, ali definitivno ne vole Srbe iz Srpske.
A i ti koji voliš da se preko Drine sukobljavamo, nisi baš kvalifikovan za savetodavca. :lol:

Зашто изврћеш и лажеш као Сима.

Укинићемо вам све завичајне кланове , јер кланови ни из Босне ми из Лике ни из Чачка, ни из ЦГ, ни да ким нису државотворни.

Ти си сумњив као и Сима, ниси за озбиљну државу Србију. Ако може само да се ушићари

Зашто изврћеш и лажеш као Сима.

Укинићемо вам све завичајне кланове , јер кланови ни из Босне ми из Лике ни из Чачка, ни из ЦГ, ни да ким нису државотворни.

Ти си сумњив као и Сима, ниси за озбиљну државу Србију. Ако може само да се ушићари
Misti, ne se uzbuđavaj... i nemoj da ličiš na turskog pukovnika Kurkija, budi originalan. :mazi:

Човече застранио си са њиховим завичајним клановима.

Ало, То се са Вучићем укида
To ne postoji. Kakvi zavičajni klanovi... Kako ja nisam bio u nekom od njih? Nego mi je društvo bilo, dva Crnogorca, jedan Drvarčanin, jedan Dorolac jedan Novobeograđanin i jedan Voždovčanin. Zajedničko interesovanje nam je bilo studiranje, sklonost umetnosti, antislobizam, i DS.

To ne postoji. Kakvi zavičajni klanovi... Kako ja nisam bio u nekom od njih? Nego mi je društvo bilo, dva Crnogorca, jedan Drvarčanin, jedan Dorolac jedan Novobeograđanin i jedan Voždovčanin. Zajedničko interesovanje nam je bilo studiranje, sklonost umetnosti, antislobizam, i DS.

Скип

Србијом владају кланови

Наивчино

Mislim da ovo uključuje i aktivno sprečavanje i odbijanje sprovođenja... I čak i ako bude nekog proglašenja rezultata, vladajuća garnitura će da odbije da postupi po njima.

To će posebno da pomogne, baš kao i na KiM

ako se ne varam dole su gradonačelnici još uvek oni sa 3% glasova

Tako će i ove izbore odlučiti birači u onih 50-tak izbornih mesta u Federaciji.

Treba osnovati zajednicu srpskih opština, i Srbi u RS moraju da normalizuju odnose sa BiH, tako što će rasformirati svoju policiju, sud, opštine i školstvo, i polagati zakletvu ustavu BiH. :mrgreen:
Republika Srpska nije Kosovo.
To vi morate polagat zakletvu Prištini,mi Sarajevu ne moramo.

Уколико пођемо од претпоставке да Додик више није председник Српске,

да ли то значи да његове надлежности преузимају потредседници?

Ћамил Дураковић (Бошњак) и Давор Прањић (Хрват) су потпредседници.

Као кад, ако Трамп умре, њега мења ДиЏеј Венс.

Или, као кад је Френк Андервуд, као потпредседник, у серији, постао председник након разрешења (или оставке) тадашњег председника.

Потпредсједници

Ћамил Дураковић

Ћамил Дураковић је рођен 18. јануара 1979. године у сребреничком селу Лука.
https://www.predsjednikrs.rs/sr/potpredsjednici/

Подсјетимо, Ћамил Дураковић је екс градоначелник Сребренице и, уједно, човек који је са Клинтоном мет'о Вучића у сендвич.

2016-09-20t195920z-2025817465-d1b.format-webp.width-500.webp
new-york-ny-september-20-bill-clinton-aleksandar-vucic-camil-durakovic-KJPXEW.jpg
677z381_2016-09-20T195409Z_1128867110_D1BEUCLEYJAA_RTRMADP_3_USA-CGI.jpg
Ustav Srpske ne poznaje instituciju potpredsednika republike ili potpresjednika republike
Poznaje samo instituciju predsednika republike.Potpredsednici su nasiljem zapadnjaka uspostavljene dakle divlje institucije.
Srpska ima svog predsednika.Živog i zdravog.To je gospodin doktor profesor Milorad Dodik. Isto kao što i Srbija ima svog predsednika gospodina profesora doktora Aleksandra Vučića Sašu.
Dodik i Vučić su sudbina Bosne i sudbina Srbije.

Back