aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.905
I ti navijaš za Ćamila...Ne reci dva puta!![]()
Znači kud pukovnik Kurki i ostali Turci, tu i mala Lapuša.... Lepo, lepo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti navijaš za Ćamila...Ne reci dva puta!![]()
Kako nije pametan, vidiš kako se zakamuflirao. Niko ne bi rekao da je musliman.Izvinite kolega, da li ste sigurni u to što tvrdite?![]()
Nije me briga ko će da bude, samo da dodje neko u vinklu. Među Srbima u RS je trenutno velika potražnja za takvim, a ponuda skoro nikakva.I ti navijaš za Ćamila...
Znači kud pukovnik Kurki i ostali Turci, tu i mala Lapuša.... Lepo, lepo...![]()
Šta bi ti mačak? Rvata?
Bez imputiranja molim.Šta bi ti mačak? Rvata?
I znači dobra je ponuda među muslimanima u RS. Ćamil - nema ga u svet.Nije me briga ko će da bude, samo da dodje neko u vinklu. Među Srbima u RS je trenutno velika potražnja za takvim, a ponuda skoro nikakva.
Nek malo sanjaju ljudi, nije zabranjeno.I znači dobra je ponuda među muslimanima u RS. Ćamil - nema ga u svet.
Ima nešto u tom mehkom ć.I znači dobra je ponuda među muslimanima u RS. Ćamil - nema ga u svet.
Rvata kravata se ne bi primio ovdje nikako.Bez imputiranja molim.
Eeee, svi su mi govorili da si Turkinja, a ja im nisam verovao. Ni Šeša nije verovao... Ali, Živadin ima nos za vas. @EnigmaIma nešto u tom mehkom ć.![]()
Jel to moj Simo Živadin. Kuku mene. Familija bi mi se oduzela momentalno.Eeee, svi su mi govorili da si Turkinja, a ja im nisam verovao. Ni Šeša nije verovao... Ali, Živadin ima nos za vas. @Enigma
Pa dobro.Samo radite protiv nas, ali naša ljubav je jača od vaših smicalica.![]()
Ovaj pukovnik je krenuo da provocira non-stop.Interesantno je da se na drugim forumima baniše lažno predstavljanje. Na hrvatskim na kojima sam bio.
Meni to nije bilo jasno zašto, ipak niko od nas ovde se ne predstavlja svojim imenom i prezimenom osim akademika Krkija. @KРСТАНК
Najčešće vataju muslimane koji se izdaju da su Hrvati, uostalom Srbima nije interesantno da se tim bave. A provale ih da se radi o muslimanimajer uzmaju neki preterano naglašen hrvatski nick "Najhrvatskiji hrvatski Hrvat iz Hrvatske Hrvoje" (karikiram), pa onda udare po Čoviću jer se druži sa Dodikom, pa celovita BiH je u interesu Hrvata, Komšić je interesu Hrvata i sl.![]()
Popij malo Aleksije. Udubljuješ se previše. Škodi ti.Interesantno je da se na drugim forumima baniše lažno predstavljanje. Na hrvatskim na kojima sam bio.
Meni to nije bilo jasno zašto, ipak niko od nas ovde se ne predstavlja svojim imenom i prezimenom osim akademika Krkija. @KРСТАНК
Najčešće vataju muslimane koji se izdaju da su Hrvati, uostalom Srbima nije interesantno da se tim bave. A provale ih da se radi o muslimanimajer uzmaju neki preterano naglašen hrvatski nick "Najhrvatskiji hrvatski Hrvat iz Hrvatske Hrvoje" (karikiram), pa onda udare po Čoviću jer se druži sa Dodikom, pa celovita BiH je u interesu Hrvata, Komšić je interesu Hrvata i sl.![]()
Pa da, ne zna kad je preterano. Ne branim da nekog iritiraju ljudi iz RS, ai da to ide dotle da navijaš za Ćamila i sud BiH, pa mislim stvaarno.Ovaj je krenuo da provocira non-stop.
Čovek navija za svoje.Pa da, ne zna kad je preterano. Ne branim da nekog iritiraju ljudi iz RS, ai da to ide dotle da navijaš za Ćamila i sud BiH, pa mislim stvaarno.
Čim te nema raskokodaču se.Voli mekano ć,ali zato samo tvrdo k.![]()
Imaju sreće na godišnjem sam u Republici Srpskoj,imam važne razgovore s punicom.Čim te nema raskokodaču se.