Da li rodjacima pozajmiti pare?

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?
U Srbiji kad zajmis pare nekom, nece vratiti. Evo ocu pozajmio 4000 evra, a bratu 6000, nikad mi nisu vratili. Mislim ono, dao bi, al kao trazili
pozajmicu :>P

pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?

i mene je skoro pitala rodjaka, za vecu sumu
inace ako pozajmim stvaram sebi neprijatelja jer je duzhna mnogima i vetje svote a nije vratila

tako da i ovo nebi vratila

Pa nekako je teško zauzeti stav. Lakše je kad je situacija jasna , čista , znaš zašta ljudima treba novac, znaš da su karakter da će da vrate. A ovi koji muljaju, tuc muc, znaš odmah da neće vratiti, ali ipak je ogromna nelagoda ne dati im , a i dati im.
Uglavnom se da novac koji možeš da prežališ u takvoj situaciji.

Back