Enina
Elita
- Poruka
- 22.125
Ako imam viska para.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jedino ispravno razmisljanje...Ako ti traze i imas da bacis u reku taj iznos ..Onda daj. To je moje iskustvo.Ako imam viska para.
U Srbiji kad zajmis pare nekom, nece vratiti. Evo ocu pozajmio 4000 evra, a bratu 6000, nikad mi nisu vratili. Mislim ono, dao bi, al kao trazilipre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?
to je ista kuca..misli se na rodjake koji se ne javljaju godinama a onda im treba pozajmicaU Srbiji kad zajmis pare nekom, nece vratiti. Evo ocu pozajmio 4000 evra, a bratu 6000, nikad mi nisu vratili. Mislim ono, dao bi, al kao trazili
pozajmicu :>P
To pogotovo ne. U Srbiji ce ti vratiti jedino ako upotrebis silu, zelenaski fazon.to je ista kuca..misli se na rodjake koji se ne javljaju godinama a onda im treba pozajmica
pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?
Dobročinstvo se zloupotrebi pre ili kasnije od nekog.Mene stid reci vrati mi pare.
takvima ne davatito je ista kuca..misli se na rodjake koji se ne javljaju godinama a onda im treba pozajmica
Cekam da sDobročinstvo se zloupotrebi pre ili kasnije od nekog.
Dobročinstvo se zloupotrebi pre ili kasnije od nekog.
Cekam da sam vrati.Dobročinstvo se zloupotrebi pre ili kasnije od nekog.
Tu najlakše vidis ko je covek.Cekam da sam vrati.
E moja Enina. :/Mene stid reci vrati mi pare.
E moja Enina. :/
Zivotna propastE moja Enina. :/
Da vidimo postenje.Tu najlakše vidis ko je covek.
Ja znam da davalac umro. Ostali mu duzni.Neki su umrli duzni,ne meni,vec znam kome.