Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.695
Vazda! Samo ne znam odgovara li ti kamata. 19, 98%e jel imaš 99 evra?
i 50 centi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazda! Samo ne znam odgovara li ti kamata. 19, 98%e jel imaš 99 evra?
i 50 centi

čekaj da pročitam još jednom originalnu ponuduVazda! Samo ne znam odgovara li ti kamata. 19, 98%![]()
Ja pozamljujem povremeno, ali ono sto je karakteristicno da niko nije ispostovao rok koji su sami odredili za vracanje. Sta cu, sacekam, nisam u toliko losoj finansijskoj situaciji.
Ne trazim niti pozajmljujem, to svima kazem u oci.pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?

Drogira se i kocka cela porodica.pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?
Ja pozamljujem povremeno, ali ono sto je karakteristicno da niko nije ispostovao rok koji su sami odredili za vracanje. Sta cu, sacekam, nisam u toliko losoj finansijskoj situaciji.
Ja na primer i ne očekujem da će baš da vrate na vreme jer oni koji pozajmljuju su obično u škripcu.Kад бих ја којим случајем позајмила нечији новац, не бих могла да спавам док га не вратим а то би се свакако десило и пре договореног рока.
Možda nisu kreditno sposobni.Није ми јасно како неке људе није срамота да траже. Постоје банке.
Možda nisu kreditno sposobni.
E ovo su te situacije...Ваљда бар неко у тој породици ради.
Јој, сад ме подсети ..
Моја рођака је пре десетак година доживела шок. Неки њени тзв пријатељи који су својом глупошћу упропастили посао на више локација у граду тражили су јој позајмицу и то охохо велику.
Она у чуду - како бре, немам толико, аман!
Они њој - па дигни кредит.
Она њима - ко ће да ми то врати кад ви не радите?
Они њој - наша ћерка кад се запосли.

Ma radi sigurno ali gladna usta ne znaju da se odriču nekih stvari...Ваљда бар неко у тој породици ради.
Јој, сад ме подсети ..
Моја рођака је пре десетак година доживела шок. Неки њени тзв пријатељи који су својом глупошћу упропастили посао на више локација у граду тражили су јој позајмицу и то охохо велику.
Ваљда бар неко у тој породици ради.
Јој, сад ме подсети ..
E ovo su te situacije...
I nisu samo njoj tražili to je sigurno.
Koji je to bezobrazluk da joj traže da digne kredit.
Ja im se nakon toga ne bih ni javljao - da mi traže da dignem kredit zbog njih, vau.![]()
nekako rodbina bas ume da bude bas kvarna, ne racunam tu najblize..tako da njih sto dalje iz zivota, a kamo li novcanika..
da, uglavnom zovu kad im treba, ovako su podmukli i vole da peckaju, i da...najvise ti izadje susret bas neko deseti od koga ne ocekujes ili ga i ne znas dobro.. ali sam primetila da vecina ima slicne situacije sa rodjacima..Не знам како ти али ја сам више добра доживела од неких комшија него од тзв рођака. Неко ко те зове само кад му нешто треба, мани ме..
Poznaniku sam uplacivala dopune jer mi je trebao kontakt sa njim`napisao (rekao ne secam se tacno) vratice ` zato sam cekala da vrati godinama(tri ako se dobro secam) ` kad najavih tuzbu e tad je bilo da sacekam osam dana - uplatio je hiljadu i po dinara.pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?
Ti si njemu uplaćivala pare jer je tebi trebalo da ga zoveš i imaš kontakt sa njim?!Poznaniku sam uplacivala dopune jer mi je trebao kontakt sa njim`napisao (rekao ne secam se tacno) vratice ` zato sam cekala da vrati godinama(tri ako se dobro secam) ` kad najavih tuzbu e tad je bilo da sacekam osam dana - uplatio je hiljadu i po dinara.

Dam onoliko koliko mogu da prežalim.pre mesec dana setila me se rodjaka( cujemo se jednom u 3 godine) i krece konfuzna prica sin se zaposljava ali nema za put.. bla bla a njen muz treba da prim ipenziju za par dana i vratice...Dosao sin dao sam mu , ne gleda me u oci kad prica ..i vise se ne javljaju ...Nije bogatstvo ali je princip .. ,nervira me taj cool odnos. Da li imate takve situacije i kako resavate?