Ja sam pozajmila od brata 150 evra zato sto ima dobru platu i bez reci mi dao, ali zato je sad na cekanju , ja znam da ima love, ali ja se pojedoh, posle kad mi bude zaista trebalo mozda mi nece dati, jer jbg ne mozes da vratis brzo jer ne radim. Dug je rdjav drug, jednom tako drug mi pozajmio à onda poceo da me smara, vrv da me ucenjuje, kad je video da ne moze na takav nacin d me zadrzava trazi nazad, ocekivao da se vidjamo, znate neki drugi cilj (kad sam mu rekla da imam decka, nije hteo da se cujemo) , jos jedan se ponudio da pomogne pazite 5000 evra, ko danas daje tolike pare a da nema krajnji cilj, oterala sam ga u tri lepe, pa makar crkavala vise necu od prijatelja("drugara'') da trazim nesto, ma i sitno, i sad opet sam u frci nekoj a znam da dug nesto najgore. Ima ljudi koji daju i ne traze nazad, prosto zavisi do osobe. To je ono kad te muka natera à posle placas ceh, dovoljno sto ti stoji to nad glavom. Znam coveka koji je pozajmio neki novac da plati cerki diplomski, sad taj deda trazi od njega da ga vozika, vodi po doktorima, da je uvek tu za njega jer mu ovaj dužan. Ponasa se ko zelenas. Nikad vise, ljudi ne prastaju i ponasaju se gore od zelenaša. Neka fala. Evo ti sto vole da opleve za velike pare ima ko nudi 5000 evra

ja nisam bezobrazna, trudim se da u tome ispadnem postena i imam savest.
A jako postujem one koji zaiste vide da ti treba pomoc da izadjes iz nekog problema, a onda ne koriste to, kazu samo ti stani na noge, lako cemo.