Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
sta da ti recem- radim od srednje skole, upisala sam fax ... radila i zavrsila![]()
Svaka cast
Nisu svi tako sposobniDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta da ti recem- radim od srednje skole, upisala sam fax ... radila i zavrsila![]()
Nisu svi tako sposobniIli je prica izmisljena kao i mnogo pute do sada...
Postavi se tema a posle od postavljacice ni traga ni glasa.

bitno da smo se mi iskuckale![]()
malo da ubijemo vreme.Svaka castNisu svi tako sposobni
Svaka castNisu svi tako sposobni
Pa da, sta falimalo da ubijemo vreme.
Ili je prica izmisljena kao i mnogo pute do sada...
Postavi se tema a posle od postavljacice ni traga ni glasa.

Ja bih pre rekla da muka čoveka na sve može da natera...

Naravno da je izmišljena. Napisala je samo jedan post pre ovog.
Ali mora malo da zaživi forum. Vi'š kako smo se fino svi okupili.![]()
svekrve smo sažvakali uzduž i popreko.Ma naravno.
Ali nije to tema. ja samo htela da kazem nismo bas lako ziveli, pa sam ja imala potrebu da olaksam zivot mojoj majci, to je sve.

Није измишљена, него збрисала, јадна, кад је видела шта јој све написасмо.
Или јој укинули нет, јер неће да даје новце...![]()

Није измишљена, него збрисала, јадна, кад је видела шта јој све написасмо.
Или јој укинули нет, јер неће да даје новце...![]()

konačno lupila o sto i rekla: hoću da znam kolki je moj deo![]()

A mozda trazi neku jeftinu garsonjeru ili sobu po oglasima?![]()

Отпутовала у бели свет јер је сконтала та је тамо све јефтиније...![]()
oteće mi posao babasere u bečNe bih ni ja, ako bismo lagano živeli bez tog njegovog novca.
Ali ako bismo se grčili, jedva sastavljali kraj s krajem, stvarno bih se osećala jadno da moje dete ne oseća potrebu da doprinese kućnom budžetu.
A o tome da smatra da ga izrabljujemo, ne mogu ni da mislim.
Meni to najviše bode oči u celoj priči.
Jer ne verujem da roditelji žele da žive na njenoj grbači. A ona tako misli.
Treba mi potpuno objektivno misljenje, pa vas molim...
Dakle, zivim sa bratom i roditeljima. Plata mi je 35000(na ni malo lakom poslu) i od skoro su nam trazili da placamo po 10000 za racune, hranu itd. Sve bi to bilo ok da ne placam dva kredita za racunar i ceo zivot prizeljkivani put u Prag i pored toga dve skole( visu i prekvalifikaciju) koje uopste nisu jeftine i zbog svega toga mi se oduzilo zavrsavanje istih. Meni se cini da je to previse... Iz vise razloga:
- samim tim sto radimo, sklonili smo se ''sa grbace'' za skolu, izlaske, garderobu...
- toliko za hranu od svih nas, je malo preterano- uglavnom jedu samo mama i tata posto brat i ja uglavnom nismo kod kuce(a i kada kupujem hleb, mleko, salamu i sl jednom u dve nedelje, kada sam popodne, to radim od svojih para posto mi oni nista ne ostave)
Da me ne shvatite pogresno: volim svoje roditelje i ne mislim da treba da im trazim racun za svaki moj dinar koji potrose, i treba da dajem za deo racuna, ali hrana... Cini mi se kao da mi otimaju te pare..
Ja se pitam da li je previse sto zelim da priustim sebi sto vise stvari sada, jer me uskoro ocekuje udaja, veliki kredit posto necemo imati gde da se smestimo, deca i mogu da se pozdravim sa vecinom licnih zadovoljstava? Ispada da placam njima zato sto sam se rodila, a moracu i svojoj deci... Kakva su vasa iskustva sa tim i da li neko zna da li je moguce da cetvoroclana porodica potrosi 45000 za racune i hranu(koja je vrlo klasicna, bez nekih skupih namirnica, lososa, dimljenih ovih ili onih, vrlo retko suhomesnatih proizvoda i sl)

Pa ništa, ako ti ne odgovara, uvek možeš da odeš iz roditeljske kuće, da platiš sebi stan, neka bude 200e + računi 100e, pa vidi koliko ti u tom slučaju ostaje za "lična zadovoljstva".
Mislim da je korektno učestvovati... tvoje lične potreba nemaju veze sa svakodnevnim izdatcima... neka odgovornost mora da postoji i sa tvoje strane. Živiš u zajednici, ne u hotelu.
A ovo za otimanje para, nemam komentara... sebično, u najmanju ruku je ovakvo tvoje razmišljanje.
Cekaj jese to i tebi desilo sa roditeljima..rekli ti ili daj ili se pakuj?jel ces tako i ti sutra tvojoj deci?
А ја сад као родитељ, морам..
Кад би ми се један син запослио, а живео овде, не бих узимала ни динар, а ево зашто:
Имао би новац за свој џепарац, за своју гардеробу, а то је већ огромна уштеда у кућном буџету.
Можда бих покушала да га наведем да оставља неки новац са стране, да би могао да уштеди за оно што жели.
И то је то.