Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.549
Eo objasnio ti je mali perica
Reci sta hoces za rucak..pasulj..musaku..ribu..sve to moze za te pare..ja ne kapiram sta vi jedete..pa i kilo shnicli je 400 din..kilo krompira 40..zelena salata 40..hleb..jel to 500 ili mi ne radi digitron?mislim to je preko 2 kg hrane jel nije dosta?da ne bude kako je supa iz kesice od 30 din moze se skuvati za vise dana a moze i paradajz corba za koju treba 150 opet za 4 osobe
previse trazis i tvoji roditelji su podigli jedno sebicno dete..
tvoji roditelji su placali dok te nisu postavili na noge i odricali se mnogih stvari koje su verovatno zeleli..kad budes imala svoju decu, ti ces to isto da radis..a ja mogu da ti garantujem da ce ovi roditelji `otimaci` tada i te kako da ti se finansijski nadju pri ruci..
kad budes imala svoju porodicu, shvatices da novac za hranu nije samo novac za hranu nego i z struju na kojoj se ta hrana spremi i za deterdzente sa kojima se ti sudovi operu..i za infostan koji ces morati da platis da bi ti odneli djubre koje napravis dok spremis rucak..i jos gomila `sitnica`..
svaka cast ekonomistima na ovom forumu koji uspesno spremaju dnevne obroke za cetvoroclane porodice sa po 500,00 dinara..a svi mi ostali treba da se stidimo zbog svoje nesposobnosti i razbacivanja!!!
Reci sta hoces za rucak..pasulj..musaku..ribu..sve to moze za te pare..ja ne kapiram sta vi jedete..pa i kilo shnicli je 400 din..kilo krompira 40..zelena salata 40..hleb..jel to 500 ili mi ne radi digitron?mislim to je preko 2 kg hrane jel nije dosta?da ne bude kako je supa iz kesice od 30 din moze se skuvati za vise dana a moze i paradajz corba za koju treba 150 opet za 4 osobe
), špagete...
sad je pile bilo u idei oko 160 cini mi se..i normalno da ce svako kupiti 10 i u zamrzivac..tako se isprati svaka akcija i nikad nisi gladan..grasak..boranija..spanac..i svasta jos moze da se spremi za manje od 500..a ja pricam o onima koji nemaju i znaju da se snadju i smanje troskove..onima koje se butaju ovde u prazno ne vredi pricati nikad nece nauciti
troškovi