Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Da li neko od vas, ko ima osnovce svoje ili u okruženju, ste čuli da prosvetari u blokadi drže privatne časove za učenike, po bezobrazno visokim cenama? Saznala sam to pre dva dana....učiteljica naplaćuje privatne časove....
ah...

rekla kazala...

svasta se moze cuti, od onih koji zlonamerno pljuju prosvetare... narocito od sns njuski i njihovih simpatizera...
onda to prenese persa smilji, ona simonidi...

Da li neko od vas, ko ima osnovce svoje ili u okruženju, ste čuli da prosvetari u blokadi drže privatne časove za učenike, po bezobrazno visokim cenama? Saznala sam to pre dva dana....učiteljica naplaćuje privatne časove....
Naravno da drze... bogate se nekontrolisano... mozemo uociti analogiju sa profesorima fakulteta koji "mnogo vole i podrzavaju svoje studente", a istovremeno su generacije i generacije doveli u situaciju da prosek studiranja bude 10 godina. Daleko od toga da je ova blokirana generacija prva koja je upropascena.

Nije rekla kazala, rekli su roditelji koji šalju decu na te časove....čak nemaju toliko stida da daju časove drugoj deci, već daju i naplaćuju svojoj....kakve su to osobe, reci mi?
rekla kazala.

moze biti i izmisljotina tih toboz roditelja...

sve je to rekla kazala i svasta ce te vi ovde plasirati...

molim konkretne dokaze za to. prijavu tih roditelja, da javno iznesu ime te uciteljice...

dotle REKLA KAZALA

Nije rekla kazala, rekli su roditelji koji šalju decu na te časove....čak nemaju toliko stida da daju časove drugoj deci, već daju i naplaćuju svojoj....kakve su to osobe, reci mi?
To su bivsi studenti... koji su uspeli da se dovuku do diplome mada jedva... a oni koji nisu su otisli u taksiste, i tako smo dosli do alijanse te tri grupacije o kojoj sam vec pisao na drugim temama. :p

rekla kazala.

moze biti i izmisljotina tih toboz roditelja...

sve je to rekla kazala i svasta ce te vi ovde plasirati...

molim konkretne dokaze za to. prijavu tih roditelja, da javno iznesu ime te uciteljice...

dotle REKLA KAZALA
Ne čitaš pažljivo, u mom postu je postavljeno pitanje za ostale članove, da se zna kakvih sve ima u redovima koji žele promenu....promena je važna, ali ne po cenu da ispod radara prolaze oni koji sve mogu da uruše....laku noć...

Ne čitaš pažljivo, u mom postu je postavljeno pitanje za ostale članove, da se zna kakvih sve ima u redovima koji žele promenu....promena je važna, ali ne po cenu da ispod radara prolaze oni koji sve mogu da uruše....laku noć...
citam ja pazljivo

evo vidis da niko od sotalih clanova niej cuo takvu rekla kazala kao sto ti ovde iznosis...

ne sumnjam da ce cuti casual observer , stojko ili slicni persone non grata na bilo kakvom normalnom okupljanju normalnih gradjana...

citam ja pazljivo

evo vidis da niko od sotalih clanova niej cuo takvu rekla kazala kao sto ti ovde iznosis...

ne sumnjam da ce cuti casual observer , stojko ili slicni persone non grata na bilo kakvom normalnom okupljanju normalnih gradjana...
Moje je da pronalazim kukolje među dobrima, uvek ih ima...ako ti misliš da su sa jedne strane svi dobri, a sa druge svi loši....tvoja greška....sada se više ni ne čudim što si tako brzo promenio stranu....

Moje je da pronalazim kukolje među dobrima, uvek ih ima
:rotf:
...ako ti misliš da su sa jedne strane svi dobri, a sa druge svi loši....tvoja greška....sada se više ni ne čudim što si tako brzo promenio stranu....
ma ne mislim ja nista lose osim da je ta tvoja papzjanija obicno rekla kazala

to moze ovde svako da napise a onda treba da verujemo u te glupsoti koje se svaki dan pokazuju i izmisljaju kako bi ocrnili te ''odvratne'' uciteljice...

aj zdraavo

Back