Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 188.196
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji li izvor ove tvrdnje ili je ovo samo još jedan šizofreni produkt?Prema prognozama strucnjaka oko 2030. krece masovno napustanje fakulteta i skola zbog zacarenja AI, kod nas je taj proces krenuo 5 godina ranije... fino.
a šta ćemo sa onima koji su se zaposlili putem članske karte sns? jel i za njih ide isti tretman?Vrlo je lako utvrditi koji profesori se bave politikom i primaju pare od nevladinih organizacija, a to je osnov za selektivno otpuštanje s posla prosvetnih radnika koji targetiraju kolege....
Je l u prosveti?a šta ćemo sa onima koji su se zaposlili putem članske karte sns? jel i za njih ide isti tretman?

aj odgovori na onaj post iznadJe l u prosveti?![]()
aj odgovori na onaj post iznad
Ne razumem, oni imaju ubedljivo veću satnicu od inžinjera u privredi, a kad bolje sagledamo situaciju, i od lekara.Podrzavam,svakako,jer i oni imaju decu koju treba da skoluju,a od cega.

Jedna glupava drugosrbijanka iz redova prosvetara koja je involvirana u priču sa protestima i obustavom rada od početka a nije plaćenik. (znači glupava do kraja) reče mi da više ne može da izdrži pritisak te da sad malo neko iz drugih delatnosti preuzme teret protesta a ne samo prosvetari. Odmah nisam ni skontao o čemu se tu radi kakvo sad trpljenja pritiska kad ne radi ? Onda mi iz dupeta došlo u glavu kako je to reakcija na neisplaćivanje ili umanjenje plata. Ti vrli protestanti su uspeli pasti na prvu prepreku čim im je Vučić smanjio platu.
I oni će da vode revoluciju seljačine
Svi su se zaposlili preko reda od strane nepismene demokratije srbije.....vama je normalno da se profesori bave politikom dok pljačkaju studente i glume stručnjake i moralne gromade....a realno su srpski šljam....a šta ćemo sa onima koji su se zaposlili putem članske karte sns? jel i za njih ide isti tretman?
.manje je bitno ko se kako zaposlio. na fakultetima su svi zaposleni preko veze a po srednjim školma zavisi.a šta ćemo sa onima koji su se zaposlili putem članske karte sns? jel i za njih ide isti tretman?
opet lažeš.manje je bitno ko se kako zaposlio. na fakultetima su svi zaposleni preko veze a po srednjim školma zavisi.
važno je kako ko i šta radi.

Slažem se.A, ja mislio da se ljudi nekako privole da rade u prosveti i da se škole opreme bolje i po ugledu na zemlje gde je obrazovanje naprednije.
Nije bitno od kada je pravilnik, nego da li motiviše nastavu.
ti si dokazani lažov. za mene čemo da vidimo.opet lažeš.
zaposliti se bez veze možeš samo tamo gde niko neće ili posao i koji niko neće. za sve ostalo moraš na neki način da obezbediš podršku članova komisije. tek kad privatno odlučuje sam gazda može se reći da bi tako što bilo nenameštanje.kako ti znaš ko se kako zaposlio ?
Put do radnog mesta je svaki priča za sebe. Bitnije je kako radi radnik na radnom mestu. Kvalitet rada i obim posla (učinak).i još kažeš da je to "manje bitno" .
ko o čemu ti o terapiji. šta ti je to? licenca nakon strujnog udara?Si na nekoj terapiji ?
Na žalost preko 50% ovih studenata blokadera neće nikada završiti fakultet.
Hoće, imaju zagarantovane ocene.Na žalost preko 50% ovih studenata blokadera neće nikada završiti fakultet.
Bilo bi zanimljivo da se isprati statistika njihove uspešnosti za koju godinu.
To jedino ako dobiju zagarantovano do kraja i sa sve diplomom.Hoće, imaju zagarantovane ocene.
Sto ti stalno naglasavas kako nisi protiv studenata, sta bi falilo da jesi?Da se razumemo ja nisam protiv studenata,ali nisam ni za to da našoj deci propada godina i ko zna šta još.