Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
1000014853.jpg

aj odgovori na onaj post iznad

ChatGPT је рекао:​

Trenutno ne postoje jasni dokazi da AI direktno smanjuje broj studenata u razvijenim zemljama, ali postoje drugi faktori koji utiču na pad broja upisanih na fakultete:

Glavni razlozi opadanja broja studenata u razvijenim zemljama

1. Demografski pad – U mnogim razvijenim zemljama (Japan, Južna Koreja, Nemačka) broj mladih opada, što prirodno smanjuje broj studenata.
  2. Rast alternativnih puteva obrazovanja – Online kursevi, sertifikati (npr. Coursera, Google sertifikati) i AI alati omogućavaju ljudima da stiču veštine bez fakulteta.
  3. Visoki troškovi obrazovanja – U SAD, na primer, visoke školarine čine univerzitete manje privlačnim, pa mnogi biraju brže i jeftinije načine učenja.
  4. Promene na tržištu rada – IT industrija, tehnološki startapi i veštine u vezi s AI-jem sve više cene praktično znanje, a ne diplome.

Jedna glupava drugosrbijanka iz redova prosvetara koja je involvirana u priču sa protestima i obustavom rada od početka a nije plaćenik. (znači glupava do kraja) reče mi da više ne može da izdrži pritisak te da sad malo neko iz drugih delatnosti preuzme teret protesta a ne samo prosvetari. Odmah nisam ni skontao o čemu se tu radi kakvo sad trpljenja pritiska kad ne radi ? Onda mi iz dupeta došlo u glavu kako je to reakcija na neisplaćivanje ili umanjenje plata. Ti vrli protestanti su uspeli pasti na prvu prepreku čim im je Vučić smanjio platu.
I oni će da vode revoluciju seljačine

Jedna glupava drugosrbijanka iz redova prosvetara koja je involvirana u priču sa protestima i obustavom rada od početka a nije plaćenik. (znači glupava do kraja) reče mi da više ne može da izdrži pritisak te da sad malo neko iz drugih delatnosti preuzme teret protesta a ne samo prosvetari. Odmah nisam ni skontao o čemu se tu radi kakvo sad trpljenja pritiska kad ne radi ? Onda mi iz dupeta došlo u glavu kako je to reakcija na neisplaćivanje ili umanjenje plata. Ti vrli protestanti su uspeli pasti na prvu prepreku čim im je Vučić smanjio platu.
I oni će da vode revoluciju seljačine
😱

a šta ćemo sa onima koji su se zaposlili putem članske karte sns? jel i za njih ide isti tretman?
Svi su se zaposlili preko reda od strane nepismene demokratije srbije.....vama je normalno da se profesori bave politikom dok pljačkaju studente i glume stručnjake i moralne gromade....a realno su srpski šljam....
To za partijske knjižice pouzdano znaju, jer ne bi dobili ni posao ni diplomu da nisu na strani monarhista....

ti si dokazani lažov. za mene čemo da vidimo.
kako ti znaš ko se kako zaposlio ?
zaposliti se bez veze možeš samo tamo gde niko neće ili posao i koji niko neće. za sve ostalo moraš na neki način da obezbediš podršku članova komisije. tek kad privatno odlučuje sam gazda može se reći da bi tako što bilo nenameštanje.
i još kažeš da je to "manje bitno" .
Put do radnog mesta je svaki priča za sebe. Bitnije je kako radi radnik na radnom mestu. Kvalitet rada i obim posla (učinak).

zato se kod privatnika uglavmnom potpisuje blanko otkaz. zavisiš dakle od toga koliko doprinosiš firmi kao privrednom subjektu.

ako je doprinos slab dobijaš otkaz ma kako se zaposlio. ne vrede protesti.
Si na nekoj terapiji ?
ko o čemu ti o terapiji. šta ti je to? licenca nakon strujnog udara?

Poslednja izmena:

Back