Jimmy.B
Aktivan član
- Poruka
- 1.462
dadaKakav pečat pobogu, ovo je iz naše grupe, podaci koje prikupljamo i koji se na terenu mogu proveriti. Verovao ili ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadaKakav pečat pobogu, ovo je iz naše grupe, podaci koje prikupljamo i koji se na terenu mogu proveriti. Verovao ili ne...
Moja sestričina je na MFNS.Sto ti stalno naglasavas kako nisi protiv studenata, sta bi falilo da jesi?
Sta ona misli o svemu?Moja sestričina je na MFNS.
Pa ona je i dalje za blokade.Sta ona misli o svemu?
Sta ocekuje od njih? Je li joj krivo sto ce da pukne godinu... sta misle roditelji?Pa ona je i dalje za blokade.
Prosečno vreme studiranja onih koju diplomiraju je skoro 8 godina. Ybt, dva fakulteta da završiš za to vreme.Na žalost preko 50% ovih studenata blokadera neće nikada završiti fakultet.
Bilo bi zanimljivo da se isprati statistika njihove uspešnosti za koju godinu.
Poslednjih godina se i skratilo, mozemo reci da su nekad srpski fakulteti bili u mnogo vecoj blokadi nego danas...Prosečno vreme studiranja onih koju diplomiraju je skoro 8 godina. Ybt, dva fakulteta da završiš za to vreme.
Njeni roditelji je podržavaju.Sta ocekuje od njih? Je li joj krivo sto ce da pukne godinu... sta misle roditelji?
Je l joj placaju kiriju da zevzeci po NS, kako sve to finansiraju i zar im nije sumnjivo.Njeni roditelji je podržavaju.
Ona je upala u budžet.Je l joj placaju kiriju da zevzeci po NS, kako sve to finansiraju i zar im nije sumnjivo.
I dom? Ali sledece godine nece...Ona je upala u budžet.
Iskreno ne znam šta će biti dalje,ja imam dete osnovca menu iskreno obustava nastave ne ide u korist.I dom? Ali sledece godine nece...
Njima je gore jer ce placati i kiriju i skolarinu, osnovci sigurno ne mogu da ponavljaju razred.Iskreno ne znam šta će biti dalje,ja imam dete osnovca menu iskreno obustava nastave ne ide u korist.
Za koliko si ti završio ? I šta ?Prosečno vreme studiranja onih koju diplomiraju je skoro 8 godina. Ybt, dva fakulteta da završiš za to vreme.
Mozes da se ponosis, a mi sa fakultetima cemo sve vise da se krijemo kao misevi...Ja sam završio za tehničara drumskog saobraćaja.
Nije to za ponos.Mozes da se ponosis, a mi sa fakultetima cemo sve vise da se krijemo kao misevi...
Zavisi u kojoj skoli i koliko ima razreda.Ne razumem, oni imaju ubedljivo veću satnicu od inžinjera u privredi, a kad bolje sagledamo situaciju, i od lekara.
Ti efektivno radiš 7, 5 sati na poslu.
Koliko efektivno radi nastavnik u srednjoj školi ?
A o fakultetskom profesoru da i ne pričamo.![]()
To si napisao iks puta.Iskreno ne znam šta će biti dalje,ja imam dete osnovca menu iskreno obustava nastave ne ide u korist.
95% je protiv vas.To si napisao iks puta.
Pitaju se i ostali. Vecina nije na tvojoj strani.
VISOKO "kvalitetna" saobraćajna škola heroj pinki u novom sadu. Kao i mašinska poznata po tome da se u nju upisuju omi koji nemaju bodove za druge srednje skole.Ja sam završio za tehničara drumskog saobraćaja.
Trogodisnji masinski smerovi su sad najbolji, svi se zaposle sa 18 godina i imaju odlicne plate. Oni su buducnost ovog drustva...VISOKO "kvalitetna" saobraćajna škola heroj pinki u novom sadu. Kao i mašinska poznata po tome da se u nju upisuju omi koji nemaju bodove za druge srednje skole.
Tamo ima ćacija koliko hoćeš...
Za koliko si ti završio ? I šta ?