Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.995
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I poslednji koji izađe, neka ugasi svetlo.nemam reazumevanja za prosvetne radnike koji su obustavili rad. nemam razumevanja ni za ministarstva. jednima i drugima treba uskratiti poverenje.
otkazi i nova zapošljavanja.
prosvetari koji su obustavili rad nikad više ne bi smeli dobiti radno mesto u prosveti. kao što taj pedijatar nikad više ne bi smeo raditi kao lekar.
koliko sam te razumeo ti si deo institucija države. pa dobro znaš šta su negativna selekcija, korupcija kod zapošljavanja i višak kadrova učinili u pogledu kvaliteta rada institucija i njihove ekonomičnosti.
Zakon ponude i potražnje... drugi zakoni ovde ne važe (za sve jednako).Kako po zakonu kada je po zakonu štrajk prosvete skraćeni časovi od po 35 minuta
a ovde je u pitanju potpuna blokada koja nije po zakonu?![]()
Zakon ponude i potraznje je bezdusno pravilo. Uslov da se budeš čovek jeste da vodiš računa o drugim ljudima posebno deci. biti čovekom nema veze s tržištem.Zakon ponude i potražnje... drugi zakoni ovde ne važe (za sve jednako).On ne ume da upravlja ovom krizom, zar vam to nije jasno...
Trebao si blagovremeno dati otkaz i otići. Ko te sprečavao?Nisam vam ja kriv (za mesec dana idem iz prosvete), On je kriv, jer neće sa mnom da se dogovori …
Pa upravo ste vi upotrebili našu decu za svoje ciljeve. to je gore od robovskog statusa.to je terorizam.Osvestite se ljudi ili gajite decu da budu robovi...
I deca su na našoj strani,.. i ona starija su pametnija od vas.Zakon ponude i potraznje je bezdusno pravilo. Uslov da se budeš čovek jeste da vodiš računa o drugim ljudima posebno deci. biti čovekom nema veze s tržištem.
Živim ja bolje od tebe, prijatelju, ne brigaj ti za mene,.. malo pročitaj - ovde na forumuTrebao si blagovremeno dati otkaz i otići. Ko te sprečavao?
Menjajte šta možetePa upravo ste vi upotrebili našu decu za svoje ciljeve. to je gore od robovskog statusa.to je terorizam.
lažeš. deca koja mogu idu na nastavu. ostalima ne date. imam kontakt s školom koja radi pola pola.)I deca su na našoj strani,.. i ona starija su pametnija od vas.
Nemaš pojma!lažeš. deca koja mogu idu na nastavu. ostalima ne date. imam kontakt s školom koja radi pola pola.)
Imate problem u prosveti?
Šta će vam deca kao taoci da ga preko njih rešavate?
Kako će da izdrže?Samo da izdrže i ne pokleknu zbog zakidanja ili ne dohvate kosku ako im bace.
Pa ko drži?Nemaš pojma!
Ko drži blokadu zrenjaninske gimnazije ?.. već nekoliko meseci.
----------------------
Direktor je dao otkaz.
Prosvetari su imali slabu kičmu, studenti su ih malo ojačali i udahnuli hrabrost
A valjda su i ukapirali da je 75% ljudi van javnog sektora, na vetrometini tržišta rada, pa nisu crkli što nisu u državnom jaslicama
Samo da izdrže i ne pokleknu zbog zakidanja ili ne dohvate kosku ako im bace.
Naša decaZašto niko ne štrajkuje sam prosvetara?

učenici,.. od novembra - ne daju nastavnicima da uđu - ni onima koji bi (kao ) da rade, - vidiš da nemaš pojma ?Pa ko drži?
no komentTreba i profesori da daju otkaz. A roditelji koji neće da im deca idu u školu nek se sklone da ostali u tim učionicama organizuju nastavu.
,.. nemaš pojma,.. sedi, jedan 
želim ti da tvoju decu obučavaju baš takvi koje priželjkuješ i da tvoja deca budu u situaciji da urade nešto od čega tebi ili nekom tvom bližnjem život zavisida nastava u svakom slucaju.
otkaz svima koji su obustavili nastavu.
aha. napumpana deca koju profesori iz opozicije guraju ispred sebe. gebels bi se ponosio vama.učenici,.. od novembra - ne daju nastavnicima da uđu - ni onima koji bi (kao ) da rade, - vidiš da nemaš pojma ?
ja svojoj deci sada plaćam privatno časove. )želim ti da tvoju decu obučavaju baš takvi koje priželjkuješ i da tvoja deca budu u situaciji da urade nešto od čega tebi ili nekom tvom bližnjem život zavisi
to je sve što imam da kažem
to što ti nešto ovde napišeš ne znači da je to istinaaha. napumpana deca koju profesori iz opozicije guraju ispred sebe. gebels bi se ponosio vama.
rekao sam ti već da imam kontakt s školom gde neki profesori rade i sva deca im dolaze na individualnu nastavu.
a zamisli čuda. par njih prestalo sa blokadom. ali deca i dalje ne dolaze. da li bi ti išao kod profesora koji te je šutno?
super, moje želje upućene tebi su svakako isteja svojoj deci sada plaćam privatno časove. )
u primeru koji je dat jeste istina.vama su razlozi zbog kojih štrajkujete važniji od dece što je dovoljan argument da se vidi kakvi ste ljudi. )to što ti nešto ovde napišeš ne znači da je to istina
znači da u ostalim tvojim primerima i nije baš sve bilo istina?u primeru koji je dat jeste istina.)
neistinite primere nisam iznosio.znači da u ostalim tvojim primerima i nije baš sve bilo istina?
razlozi zbog kojih podržavamo štrajk jesu zbog dece i njihove budućnostiu primeru koji je dat jeste istina.vama su razlozi zbog kojih štrajkujete važniji od dece što je dovoljan argument da se vidi kakvi ste ljudi. )
Politika je zabranjena u školamaaha. napumpana deca koju profesori iz opozicije guraju ispred sebe. gebels bi se ponosio vama.
. I mi se toga držimo.paa ? i a ću nakon što odem iz prosvete, (i skinem se sa budžeta) volontirati u mojoj školi,.. kome ti to morališešrekao sam ti već da imam kontakt s školom gde neki profesori rade i sva deca im dolaze na individualnu nastavu.
?. ( i napisao sam to već ovde). slab si ti demagoga zamisli čuda. par njih prestalo sa blokadom. ali deca i dalje ne dolaze. da li bi ti išao kod profesora koji te je šutno?
Kako očekuješ da se radnici Maksija ujedine i organizuju, npr. Ili frizeriZašto niko ne štrajkuje sem prosvetara?
pa formirajte drugo školstvo. uzmite pare iz budžeta za te škole.razlozi zbog kojih podržavamo štrajk jesu zbog dece i njihove budućnosti
ja ne želim da mi nekvalifikovani sns kadar uči dete
pre bih rekao da je nemate. pa zato delujete mirno...i moja savest je mirna, a tvoja može biti mirna jedino ako zaista imaš neku f dijagnozu pa nisi baš sposoban da donosiš racionalne zaključke

Ti ne razumeš i u osnovi grešiš....
činite zločin prema onoj deci koja žele da idu u školu. potom prema zajednici koja plaća vaše nedelo.